Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Ritto hotell

Hotel Fine Shiga Ritto - Adults Only 485 kr
Hotel Fine Shiga Ritto - Adults Only

Hotel Fine Shiga Ritto - Adults Only

7-2-7, Tehara, Shiga, Ritto
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Ritto ligger 4,2 km från Kusatsujuku Honjin och 4,9 km från Tatiki Shrine. Moriyama Firefly Museum och Yabasekihan Island Park ligger också mindre än en mil härifrån.

  Art Rits Hotel Hämta priser
  Art Rits Hotel

  Art Rits Hotel

  1-11-1 Heso, Ritto-shi, Ritto, Shiga (prefecture)
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Ritto ligger mindre än 5 km från Kusatsujuku Honjin, Tatiki Shrine och Moriyama Firefly Museum. Biwasjön och Lake Biwa Museum ligger också mindre än en mil härifrån.

   RIHGA Royal Hotel Kyoto 945 kr
   RIHGA Royal Hotel Kyoto

   RIHGA Royal Hotel Kyoto

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Kyoto-tornet och Kyoto Aquarium. Kyoto järnvägsmuseum och Kawaramachi ligger endast 3 km härifrån. Kyoto station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Toji station promenerar du på 12 minuter.

    ANA Crowne Plaza Kyoto 916 kr
    ANA Crowne Plaza Kyoto

    ANA Crowne Plaza Kyoto

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med romantisk prägel i Centrala Kyoto ligger en kvarts promenad från Nijo slott och Shijo Omiya. Kawaramachi och Nishiki Market ligger också 2 km härifrån. Nijojo-mae tunnelbanestation ligger på 2 minuters gångavstånd och till Karasuma Oike station promenerar du på 11 minuter.

     Karta

     Utforska Ritto


     I Ritto finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ritto med omnejd:

     • Miyano Onsen
     • Kiyomizu-templet
     • Det kejserliga palatset i Kyoto
     • Nijo-slottet
     • Heian-helgedomen
     • Ookini Zaidan
     • Sanjusangendo-templet

     När passar det bäst att utforska Ritto?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Ritto, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Ritto brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 240 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Ritto ligger på 1155 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma