Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Papamoa hotell

PACIFIC PARK CHRISTIAN HOLIDAY CAMP Hämta priser
PACIFIC PARK CHRISTIAN HOLIDAY CAMP

PACIFIC PARK CHRISTIAN HOLIDAY CAMP

PAPAMOA ( 9.3 MILES FROM TAURANGA ), Papamoa Beach, PAPAMOA BEACH
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga semesterby ligger nära stranden, mindre än 15 km från Mount Maunganui Beach, ASB Baypark och Mount Maunganui . Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Blake Park (idrottsarena) och Mount Hot Pools.

  Papamoa Beach Resort Hämta priser
  Papamoa Beach Resort

  Papamoa Beach Resort

  535 Papamoa Beach Road, Papamoa Beach
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell ligger vid stranden i Papamoa Beach, mindre än en mil från Mount Maunganui Beach, Mount Maunganui Golf Club och Waipu Bay. Bayfair Shopping Centre och ASB Baypark ligger också mindre än en mil härifrån.

   Pacific Palms Resort Hämta priser
   Pacific Palms Resort

   Pacific Palms Resort

   21 Gravatt Road, Papamoa Beach, Bay of Plenty
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet ståtar med ett läge nära flygplatsen och ligger mindre än en mil från Mount Maunganui Beach, Bayfair Shopping Centre och ASB Baypark. Rangataua Bay och Waipu Bay ligger också mindre än en mil härifrån.

    Tuscan Retreat B & B Hämta priser
    Tuscan Retreat B & B

    Tuscan Retreat B & B

    5 Havana Key, Papamoa Beach, Bay Of Plenty
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast med golfbana i Papamoa Beach ligger mindre än en mil från Mount Maunganui Beach, ASB Baypark och Bayfair Shopping Centre. Mount Maunganui Golf Club och Rangataua Bay ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Papamoa

     Om du bestämt att Papamoa är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Papamoa på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Papamoa

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Papamoa, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Papamoa. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Papamoa

     Väl framme i Papamoa väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Papamoa. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Papamoa att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma