Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Asker hotell

Scandic Asker Hämta priser
Scandic Asker

Scandic Asker

Askerveien 61, Asker
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell mitt i Asker ligger 3,3 km från Valstrand och mindre än en mil från Kalvøya och Sandvika storsenter. Kon-Tikimuseet ligger 21,7 km härifrån. Asker station ligger på 6 minuters gångavstånd och till Høn station promenerar du på 21 minuter.

  Quality Hotel Leangkollen Hämta priser
  Quality Hotel Leangkollen

  Quality Hotel Leangkollen

  Bleikeråsen 215, Asker
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i ett historiskt område ligger 0,1 km från Oslofjord och 2,5 km från Valstrand. Sandvika storsenter och Nedre Hajum gård ligger också mindre än 15 km härifrån. Asker station ligger på 28 minuters gångavstånd och till Høn station promenerar du på 29 minuter.

   Thon Hotel Vettre 1 801 kr
   Thon Hotel Vettre

   Thon Hotel Vettre

   Konglungveien 201, Vettre, Asker
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Asker ligger 2,4 km från Valstrand och mindre än två mil från Sandvika storsenter och Telenor Arena. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Vikingaskeppsmuseet och Port of Drammen.

    Willa Holst Hämta priser
    Willa Holst

    Willa Holst

    15 Bleikerveien, Asker, Akershus
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i centrala Asker ligger 0,1 km från Oslofjord och 3,4 km från Valstrand. Sandvika storsenter och Nedre Hajum gård ligger också mindre än en mil härifrån. Asker station ligger på 6 minuters gångavstånd och till Bondivann station promenerar du på 22 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Asker


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Asker med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Asker, och framför allt deras gratis frukost:

     • Scandic Asker
     • Thon Hotel Vettre
     • Quality Hotel Leangkollen

     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Asker och framför allt poolen:

     • Thon Hotel Vettre

     Resenärer som bor på dessa hotell i Asker brukar gilla fitnesscentret:

     • Quality Hotel Leangkollen
     • Thon Hotel Vettre
     • Scandic Asker

     Utforska Asker


     I Asker finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Asker med omnejd:

     • Valstrand
     • Vikingaskeppsmuseet
     • Gustav Vigelands skulpturpark
     • Kungliga slottet
     • Karl Johans gate
     • Holmenkollen
     • Oslos operahus

     När du förebereder din resa till Asker kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Oslo (OSL-Gardermoen). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Asker?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Asker, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Asker brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 7°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 107 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 162 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 265 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 211 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Asker ligger på 745 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Asker av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma