Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Omihachiman hotell

Rakuten STAY HOUSE Hachimanbori 2 873 kr
Rakuten STAY HOUSE Hachimanbori

Rakuten STAY HOUSE Hachimanbori

580-6 Taga-Cho, Omihachiman, Shiga
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Omihachiman ligger 0,6 km från Kawara Museum och 4,8 km från Biwasjön. Himurehachimangus helgedom och Mount Hachiman Castle Ruins Lift ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Comfort Inn Omihachiman 629 kr
  Comfort Inn Omihachiman

  Comfort Inn Omihachiman

  514-1 Takakai-cho, Omihachiman, Shiga
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Omihachiman ligger mindre än 3 km från Saikoji Temple, Shinoda Shrine och Ganjojuji Temple. Himurehachimangus helgedom och Kawara Museum ligger också 3 km härifrån.

   Green Hotel Yes Ohmi Hachiman 1 028 kr
   Green Hotel Yes Ohmi Hachiman

   Green Hotel Yes Ohmi Hachiman

   21-6 Nakamura-cho, Omihachiman, Shiga-ken
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Omihachiman ligger mindre än 3 km från Saikoji Temple, Himurehachimangus helgedom och Ganjojuji Temple. Mount Hachiman Castle Ruins Lift och Kawara Museum ligger också 3 km härifrån.

    Kyukamura Ohmi-Hachiman Hämta priser
    Kyukamura Ohmi-Hachiman

    Kyukamura Ohmi-Hachiman

    Miyagahama,Okishima-cho, Omihachiman, Shiga-ken
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Omihachiman ligger 0,8 km från Biwasjön och mindre än en mil från Chomei-ji Temple och Azuchi Castle Ruins. Kawara Museum och Mount Hachiman Castle Ruins Lift ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Omihachiman


     Du funderar alltså på att resa till Omihachiman? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra boendealternativ i Omihachiman.


     Topphotell och andra boendealternativ i Omihachiman


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Omihachiman med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Omihachiman, och framför allt deras gratis frukost:

     • Business Daiichi Hotel
     • Comfort Inn Omihachiman

     Utforska Omihachiman


     I Omihachiman finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Omihachiman med omnejd:

     • Mount Hachiman Castle Ruins Lift
     • Himure Hachimangu Shrine
     • Kawara Museum
     • Chomei-ji Temple
     • Ganjojuji Temple
     • Saikoji Temple
     • Kamo Shrine

     När passar det bäst att utforska Omihachiman?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Omihachiman, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Omihachiman brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 240 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Omihachiman ligger på 1155 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma