Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Omihachiman hotell

Green Hotel Yes Ohmi Hachiman Hämta priser
Green Hotel Yes Ohmi Hachiman

Green Hotel Yes Ohmi Hachiman

21-6 Nakamura-cho, Omihachiman, Shiga-ken
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Omihachiman ligger mindre än 3 km från Saikoji Temple, Himurehachimangus helgedom och Ganjojuji Temple. Mount Hachiman Castle Ruins Lift och Biwako Quasi-National Park ligger också 3 km härifrån.

  Hotel New Omi Hämta priser
  Hotel New Omi

  Hotel New Omi

  Takaki-cho 1481, Omihachiman, Shiga
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Omihachiman ligger mindre än 3 km från Saikoji Temple, Shinoda Shrine och Kawara Museum. Himurehachimangus helgedom och Biwako Quasi-National Park ligger också 3 km härifrån.

   Little Birds Hostel Omihachiman Hämta priser
   Little Birds Hostel Omihachiman

   Little Birds Hostel Omihachiman

   Suwai building 2F, Suwaichonaka 12, Omihachiman, Shiga
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ligger i Omihachiman, tio minuters promenad från Kawara Museum, Himurehachimangus helgedom och Mount Hachiman Castle Ruins Lift. Kamo Shrine och Biwasjön ligger dessutom 5 km härifrån.

    Rakuten STAY HOUSE Hachimanbori Hämta priser
    Rakuten STAY HOUSE Hachimanbori

    Rakuten STAY HOUSE Hachimanbori

    580-6 Taga-Cho, Omihachiman, Shiga
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Omihachiman ligger 0,6 km från Kawara Museum och 4,8 km från Biwasjön. Biwako Quasi-National Park och Himurehachimangus helgedom ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Omihachiman


     Du funderar alltså på att resa till Omihachiman? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra boendealternativ i Omihachiman.


     Topphotell och andra boendealternativ i Omihachiman


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Omihachiman med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Omihachiman, och framför allt deras gratis frukost:

     • Business Daiichi Hotel
     • Comfort Inn Omihachiman

     Utforska Omihachiman


     I Omihachiman finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Omihachiman med omnejd:

     • Mount Hachiman Castle Ruins Lift
     • Himure Hachimangu Shrine
     • Kawara Museum
     • Chomei-ji Temple
     • Ganjojuji Temple
     • Saikoji Temple
     • Kamo Shrine

     När passar det bäst att utforska Omihachiman?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Omihachiman, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Omihachiman brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 240 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Omihachiman ligger på 1155 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma