Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Okoroire hotell

Okoroire Hot Springs Hotel Hämta priser
Okoroire Hot Springs Hotel

Okoroire Hot Springs Hotel

18 Somerville Rd, RD2, Okoroire
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med golfbana i Okoroire ligger 14,7 km från Te Waihou Walkway och 17,3 km från Lake Karapiro. Hobbiton Movie Set och Putaruru Timber Museum ligger också mindre än 25 km härifrån.

  No1 Motels On Victoria 605 kr
  No1 Motels On Victoria

  No1 Motels On Victoria

  89 Victoria Street, Cambridge
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i en förort ligger mindre än 2 km från Cambridge i-SITE turistinformation och Te Koutu Lake. Cambridge Raceway och Avantidrome ligger också 5 km härifrån.

   Hidden Lake Hotel and Apartments 1 283 kr
   Hidden Lake Hotel and Apartments

   Hidden Lake Hotel and Apartments

   94 Queen St, Cambridge, Waikato
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med golfbana i centrala Cambridge ligger en kvarts promenad från Cambridge i-SITE turistinformation och Te Koutu Lake. Cambridge Raceway och Avantidrome ligger också 5 km härifrån.

    Opal Hot Springs & Holiday Park 492 kr
    Opal Hot Springs & Holiday Park

    Opal Hot Springs & Holiday Park

    257 Okauia Springs Road, Okauia
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna camping med golfbana i Okauia ligger 0,7 km från Matamata Golf Club och 3,5 km från Firth Tower Museum. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Founders Park och Hobbiton Movie Set.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Okoroire


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Okoroire med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta hotell i Okoroire och deras gratis frukost:

     • Okoroire Hot Springs Hotel

     Gästerna brukar gilla detta hotell i Okoroire och bland annat poolen:

     • Okoroire Hot Springs Hotel

     Utforska Okoroire


     Det välkomnande Okoroire är känt för sina restauranger och sina heta källor. Populära sevärdheter i Okoroire med omnejd:

     • Te Waihou Walkway
     • Hobbiton Movie Set
     • Founders Park
     • Firth Tower Museum
     • Matamata Golf Club
     • Lake Karapiro
     • Maungatautari helgedomsberg

     När du förebereder din resa till Okoroire kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Hamilton (HLZ-Hamilton Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Okoroire?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Okoroire, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Okoroire brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Okoroire ligger på 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma