Resor till Matamata

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Matamata med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Matamata

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Matamata
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Matamata

Flyg och hotell i Matamata

Matamata väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Matamata.

Om du bokar flyg och boende samtidigt sparar du stort.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. De är dina att välja bland med några enstaka klick. Så sluta komma med ursäkter och börja utforma den perfekta semestern.

När du bokar din paketresa med MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Från de mest pulserande städerna till de mest stillsamma byarna. Det finns upplevelser att upptäcka i varje hörn av världen. Tiden är inne att packa väskorna och ge sig iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Matamata

Känner du dig redo att utforska allt som Waikato har att erbjuda? Vare sig du är ute efter spännande äventyr eller avkoppling nära områdets stränder och kustslätter kommer du få en underbar semester i Matamata.

Matamata ligger 390 km norr om Wellington, landets huvudstad.

Ta med solkrämen och favoritboken och styr kosan mot Tairua Beach eller Pauanui Beach, två av områdets bästa stränder.

Utforska det vackra landskapet kring Karangahake Gorge, 45 km från Matamata. Och om du gillar naturupplevelser ska du också styra kosan till Kaimai Mamaku Forest Park, 35 km bort.

Upptäck befolkningens kulturliv och värderingar genom att besöka Firth Tower Museum och Founders Park.

Glöm inte packa kläder i svarta och gula färger inför din semester i Matamata så att du kan heja fram Chiefs på Waikato Stadium. Stadion ligger 40 km bort, i Hamilton, och är även hemmaplan för Waikato Rugby Union.

Kör 25 km bort från Matamata, så kommer du till Cambridge. Här kan du se Chiddingfold Garden och Cambridge i-SITE turistinformation, som rekommenderas av både resenärer och lokalinvånare.

Resenärer såväl som ortsbefolkningen besöker ofta Wairakei, 95 km från Matamata. Staden är en viktig plats i regionen, och här i närheten hittar du utmärkta attraktioner som Aratiatia Rapids, Prawn Farm och Huka Falls. Glöm inte att besöka Craters of the Moon och Wairakei International Golf Course om du har tid till spillo.

Om du är ute efter att få komma ut och röra på dig under semestern kan du ge dig an områdets terrängcykling. Annars kanske bergsklättring är mer din stil? Vilken aktivitet du än väljer kommer du få upp pulsen ordentligt.

Har du problem att säga hejdå? Oroa dig inte. Denna charmiga region kommer alltid att finnas här för att välkomna dig tillbaka.

Hamilton Intl. (HLZ) är den närmaste flygplatsen, ungefär 35 km väster om centrum av Matamata. Staka ut en resväg, packa din resväska och ställ in väckarklockan – och tryck inte på snooze för många gånger!

Hotell i Matamata

I Matamata måste du boka boende i god tid eftersom det bara finns ett fåtal boenden här. Använd vår reseguide om du vill läsa mer om dem.

När det finns alternativ som Matamata Central Motel och Tower Road Motel att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen till ditt rum på nolltid.