Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Tirau hotell

No1 Motels On Victoria 605 kr
No1 Motels On Victoria

No1 Motels On Victoria

89 Victoria Street, Cambridge
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i en förort ligger mindre än 2 km från Cambridge i-SITE turistinformation och Te Koutu Lake. Cambridge Raceway och Avantidrome ligger också 5 km härifrån.

  Hidden Lake Hotel and Apartments 1 283 kr
  Hidden Lake Hotel and Apartments

  Hidden Lake Hotel and Apartments

  94 Queen St, Cambridge, Waikato
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i centrala Cambridge ligger en kvarts promenad från Cambridge i-SITE turistinformation och Te Koutu Lake. Cambridge Raceway och Avantidrome ligger också 5 km härifrån.

   Opal Hot Springs & Holiday Park 492 kr
   Opal Hot Springs & Holiday Park

   Opal Hot Springs & Holiday Park

   257 Okauia Springs Road, Okauia
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna camping med golfbana i Okauia ligger 0,7 km från Matamata Golf Club och 3,5 km från Firth Tower Museum. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Founders Park och Hobbiton Movie Set.

    Horse and Jockey Inn 435 kr
    Horse and Jockey Inn

    Horse and Jockey Inn

    85 Arawa St, Matamata, Waikato
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Matamata ligger 0,1 km från Founders Park och mindre än två mil från Hobbiton Movie Set och Lake Karapiro. Matamata Golf Club och Wairere Falls ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Utforska Tirau


     I Tirau finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tirau med omnejd:

     • Te Waihou Walkway
     • Hobbiton Movie Set
     • Lake Karapiro
     • Maungatautari helgedomsberg
     • Founders Park
     • Firth Tower Museum
     • Matamata Golf Club

     När du planerar resan till Tirau kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Hamilton (HLZ-Hamilton Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Tirau?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Tirau, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Tirau brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är januari och mars.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Tirau är 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma