Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Meru hotell

Hôtel de la Tabletterie 1 062 kr
Hôtel de la Tabletterie

Hôtel de la Tabletterie

51 bis rue Roger Salengro, Meru
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger mitt i Meru, 0,1 km från Musee de la Nacre et de la Tabletterie (museum). Meru station ligger på 14 minuters gångavstånd.

  La Grange de Boulaines Hämta priser
  La Grange de Boulaines

  La Grange de Boulaines

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast ståtar med ett läge på landet och ligger ungefär fem mil från Château de Chantilly, Zenith de Paris och Enghien. Cité des Sciences et de l'Industrie och Aeroville shoppingcenter ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Hotel Acadie Eragny sur Oise 788 kr
   Hotel Acadie Eragny sur Oise

   Hotel Acadie Eragny sur Oise

   Allée Rosa Luxembourg - RN 184, Eragny, Val-d'Oise
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Eragny ligger mindre än 5 km från Essec Business School, Pontoise-katedralen och Université de Cergy-Pontoise. Abbaye de Maubuisson och French Vexin Regional Natural Park ligger också 5 km härifrån. St-Ouen-l'Aumône-Quartier de l'Église station ligger på 28 minuters gångavstånd och till Saint-Ouen-l'Aumône-Liesse station promenerar du på 30 minuter.

    Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe 425 kr
    Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

    Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

    RN. 14 Rue de la Pompe, Cergy, Val-d'Oise
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger mitt i Cergy, mindre än en mil från Université de Cergy-Pontoise, Essec Business School och Cergy-Pontoises fritidsö. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Abbaye de Maubuisson och Auvers slott. Cergy Le Haut station ligger på 14 minuters gångavstånd och till Cergy-Saint-Christophe station promenerar du på 17 minuter.

     Karta

     Utforska Meru


     I Meru finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Meru med omnejd:

     • Musee de la Nacre et de la Tabletterie
     • Auvers slott
     • Galerie nationale de la Tapisserie
     • Musée départemental de l'Oise
     • S:t Pierre-katedralen
     • Pontoise-katedralen
     • Club du Lys Golfklubb

     När du planerar resan till Meru kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Meru?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Meru, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Meru brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är april och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Meru ligger på 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma