Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.

Melun hotell

Apakabar Homestay 810 kr
Apakabar Homestay

Apakabar Homestay

37 Avenue du Général Leclerc, Melun, Ile-de-France
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta fritidshusi Melun ligger 2,5 km från Forêt de Fontainebleau och mindre än 15 km från Château de Vaux-le-Vicomte och Château de Fontainebleau. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Carré Sénart och Château de Blandy-les-Tours. Melun station ligger på 12 minuters gångavstånd.

  La Closerie des 3 Marottes 1 012 kr
  La Closerie des 3 Marottes

  La Closerie des 3 Marottes

  13 - 13 BIS Rue Louviot, Melun
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i centrala Melun ligger mindre än en mil från Forêt de Fontainebleau, Château de Vaux-le-Vicomte och Gâtinais Français Natural Regional Park. Millet's Studio / Maison-atelier de Jean-François Millet och Bois-le-Roi Golfklubb ligger också mindre än 15 km härifrån. Melun station ligger på 23 minuters gångavstånd.

   ibis Melun Hotel 737 kr
   ibis Melun Hotel

   ibis Melun Hotel

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Melun ligger mindre än en mil från Château de Vaux-le-Vicomte, Forêt de Fontainebleau och Gâtinais Français Natural Regional Park. Château de Blandy-les-Tours och Carré Sénart ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Le Grand Monarque 780 kr
    Le Grand Monarque

    Le Grand Monarque

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Melun ligger 1,9 km från Forêt de Fontainebleau och 3,4 km från Gâtinais Français Natural Regional Park. Château de Fontainebleau och Château de Vaux-le-Vicomte ligger också mindre än 15 km härifrån. Melun station ligger på 17 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Melun


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Melun med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Melun och i synnerhet poolen:

     • Le Grand Monarque

     Utforska Melun


     I Melun finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Melun med omnejd:

     • Château de Vaux-le-Vicomte
     • Bois-le-Roi Golfklubb
     • Château de Blandy-les-Tours
     • Carré Sénart
     • Cely Golfklubb
     • Forêt de Fontainebleau
     • Château de Fontainebleau

     När du förebereder din resa till Melun kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Paris (ORY-Orly). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Melun?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Melun, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Melun brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och juni, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Melun ligger på 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma