Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Barbizon hotell

les Pléiades Hôtel-Spa-Restaurant Hämta priser
les Pléiades Hôtel-Spa-Restaurant

les Pléiades Hôtel-Spa-Restaurant

21 Rue Grande, Barbizon, Seine-et-Marne
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i centrala Barbizon ligger nära Gâtinais Français Natural Regional Park och Millet's Studio / Maison-atelier de Jean-François Millet. Forêt de Fontainebleau ligger 0,6 km härifrån.

  Hôtellerie du Bas-Bréau 1 403 kr
  Hôtellerie du Bas-Bréau

  Hôtellerie du Bas-Bréau

  22 Grande Rue, Barbizon
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i Barbizon ligger nära Gâtinais Français Natural Regional Park och Millet's Studio / Maison-atelier de Jean-François Millet. Forêt de Fontainebleau ligger 0,6 km härifrån.

   La Suite Barbizon Hämta priser
   La Suite Barbizon

   La Suite Barbizon

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Situated in Barbizon, this hotel is within a 10-minute walk of Gâtinais Français Natural Regional Park and Forêt de Fontainebleau. Millet's Studio / Maison-atelier de Jean-François Millet is 1 mi (1.6 km) away.

    Domaine de Bramefaon Hämta priser
    Domaine de Bramefaon

    Domaine de Bramefaon

    40 Rue Gabriel Séailles, Barbizon, Barbizon
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i en provinspark ligger tio minuters promenad från Gâtinais Français Natural Regional Park och Forêt de Fontainebleau. Millet's Studio / Maison-atelier de Jean-François Millet ligger 1,1 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Barbizon

     Hôtellerie du Bas-Bréau 1 403 kr
     Hôtellerie du Bas-Bréau

     Hôtellerie du Bas-Bréau

     22 Grande Rue, Barbizon
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i lyxstil i Barbizon ligger nära Gâtinais Français Natural Regional Park och Millet's Studio / Maison-atelier de Jean-François Millet. Forêt de Fontainebleau ligger 0,6 km härifrån.

      Karta

      Hitta hotell i Barbizon


      Du tänker alltså resa till Barbizon? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 9 hotell och andra sorters boenden i Barbizon.


      Topphotell och andra boendealternativ i Barbizon


      Det är lätt att hitta boende i Barbizon med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


      Gästerna tycker om detta boende i Barbizon och nämner ofta deras gratis frukost:

      • Hostellerie de la Dague

      Dessa hotell i Barbizon rankas högt av gästerna, som brukar gilla deras pool:

      • Hôtellerie du Bas-Bréau
      • Hôtel & Spa les Pléiades

      Utforska Barbizon


      I Barbizon finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Barbizon med omnejd:

      • Forêt de Fontainebleau
      • Cely Golfklubb
      • Fontainebleau Golfklubb
      • Château de Fontainebleau
      • Bois-le-Roi Golfklubb
      • Château de Vaux-le-Vicomte
      • Kyrkan i Boutigny sur Essonne

      När du förebereder din resa till Barbizon kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Paris (ORY-Orly). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


      När passar det bäst att utforska Barbizon?


      Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Barbizon, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Barbizon brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och oktober, medan de torraste är februari och juli.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Barbizon är 35 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma