Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Fontainebleau hotell

Le Clos Saint Honoré 1 068 kr
Le Clos Saint Honoré

Le Clos Saint Honoré

11 rue st honore, Fontainebleau
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat med spa ligger nära strandpromenaden, tio minuters promenad från Forêt de Fontainebleau och Château de Fontainebleau. Mindre än 15 km härifrån hittar du Fontainebleau Golfklubb och Bois-le-Roi Golfklubb.

  Mercure Château Fontainebleau 1 301 kr
  Mercure Château Fontainebleau

  Mercure Château Fontainebleau

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i centrala Fontainebleau ligger en kvarts promenad från Forêt de Fontainebleau och Château de Fontainebleau. Fontainebleau Golfklubb ligger 1,8 km härifrån.

   La Demeure du Parc 1 596 kr
   La Demeure du Parc

   La Demeure du Parc

   36 rue Paul Seramy, Fontainebleau
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i ett historiskt område ligger mindre än 2 km från Forêt de Fontainebleau och Château de Fontainebleau. Fontainebleau Golfklubb ligger 2,3 km härifrån. Fontainebleau (XFB-Fontainebleau tågstation) ligger på 28 minuters gångavstånd.

    ibis Château de Fontainebleau 732 kr
    ibis Château de Fontainebleau

    ibis Château de Fontainebleau

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på landet ligger mindre än 2 km från Forêt de Fontainebleau och Château de Fontainebleau. Fontainebleau Golfklubb ligger 2,1 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Fontainebleau

     ibis Château de Fontainebleau 732 kr
     ibis Château de Fontainebleau

     ibis Château de Fontainebleau

       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell på landet ligger mindre än 2 km från Forêt de Fontainebleau och Château de Fontainebleau. Fontainebleau Golfklubb ligger 2,1 km härifrån.

      Topperbjudanden på lyxhotell i Fontainebleau

      Hôtel Aigle Noir Hämta priser
      Hôtel Aigle Noir

      Hôtel Aigle Noir

        
       4.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell med golfbana i centrala Fontainebleau ligger mindre än 2 km från Forêt de Fontainebleau och Château de Fontainebleau. Fontainebleau Golfklubb ligger 1,9 km härifrån.

       Karta

       Hitta hotell i Fontainebleau


       Du tänker alltså åka till Fontainebleau? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 18 hotell och andra sorters boenden i Fontainebleau.


       Utforska Fontainebleau


       Det kulturella Fontainebleau är känt för sitt slott och sina trädgårdar. Populära sevärdheter i Fontainebleau med omnejd:

       • Forêt de Fontainebleau
       • Château de Fontainebleau
       • Fontainebleau Golfklubb
       • Bois-le-Roi Golfklubb
       • Cely Golfklubb
       • Château de Vaux-le-Vicomte
       • Château de Blandy-les-Tours

       När du planerar din resa till Fontainebleau kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Paris (ORY-Orly). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


       När passar det bäst att utforska Fontainebleau?


       Om du undrar när det är bäst att besöka Fontainebleau, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Fontainebleau brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och september, medan de torraste är februari och maj.


       Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

       • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
       • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
       • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
       • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
       • Snittet för den årliga nederbörden i Fontainebleau ligger på 35 millimeter.

       Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma