Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Marathi hotell

Villas Creta Hämta priser
Villas Creta

Villas Creta

Loutraki Bay, Akrotiri, Chania, Crete
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna villa vid stranden i Chania ligger mindre än 15 km från Agia Triadas kloster, Venizelos grav och Agios Onoufrios strand. Kalathas strand och Tabakaria ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Olea Villas Hämta priser
  Olea Villas

  Olea Villas

  Loutraki Sternes Akrotiriou, Chania, Crete
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna villa ståtar med ett läge nära stranden och ligger mindre än 15 km från Agia Triadas kloster, Venizelos grav och Agios Onoufrios strand. Tabakaria och Kalathas strand ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Villa Olea Prime Hämta priser
   Villa Olea Prime

   Villa Olea Prime

   Sternes, Loutraki, Chania, Crete
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i lyxstil nära stranden ligger mindre än 15 km från Agia Triadas kloster, Venizelos grav och Agios Onoufrios strand. Kalathas strand och Tabakaria ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Siesta Hämta priser
    Siesta

    Siesta

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Chania ligger mindre än två mil från Chanias stadsmarknad, Seitan Limanias strand och Chanias gamla venetianska hamn. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Gamla venetianska hamnen och Chanias arkeologiska museum.

     Karta

     Hitta hotell i Marathi


     Det är defintivt värt att besöka Marathi, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

     • 3 hotell i Sternai

     Topphotell och andra boendealternativ i Marathi


     Du kan enkelt hitta boende i Marathi med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Marathi och i synnerhet poolen:

     • Villas Creta

     Utforska Marathi


     I Marathi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Marathi med omnejd:

     • Venetianska hamnen
     • Chania fyr
     • Seitan Limanias strand
     • Agia Triada av Jagarolons kloster
     • Gouverneto kloster
     • Soudas hamn
     • Gavalochoris museum över historia och folksagor

     När du planerar resan till Marathi kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Chania (CHQ-Ioannis Daskalogiannis). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Marathi?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Marathi, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Marathi brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och december, medan de torraste är september och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 18°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 2 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Marathi är 21 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Marathi av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma