Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Maza hotell

Villa Aloni-traditional Stone Villa With Nice View,pool and Garden Hämta priser
Villa Aloni-traditional Stone Villa With Nice View,pool and Garden

Villa Aloni-traditional Stone Villa With Nice View,pool and Garden

Village Maza, Chania, Apokoronas, Crete
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga villa i bergen ligger mindre än 15 km från Georgioupolis strand, Kourna och Kournas-sjön. Koutalas strand och Kalyves strand ligger också mindre än två mil härifrån.

  Kontis Village Hämta priser
  Kontis Village

  Kontis Village

  Maza Apokoronou, Apokoronas, Crete
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna villa i Apokoronas ligger mindre än en mil från Georgioupolis strand, Kourna och Kournas-sjön. Gavalochoris museum över historia och folksagor och Kalyves strand ligger också mindre än två mil härifrån.

   Filippou Villa - Living In Nature Hämta priser
   Filippou Villa - Living In Nature

   Filippou Villa - Living In Nature

   filippos, Apokoronas, crete
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i Apokoronas ligger mindre än 15 km från Georgioupolis strand, Gavalochoris museum över historia och folksagor och Kourna. Kournas-sjön och Agios Nikolaos fort ligger också mindre än två mil härifrån.

    Boutique Villa Petra Amanda Hämta priser
    Boutique Villa Petra Amanda

    Boutique Villa Petra Amanda

    Maza Village, Chania, Apokoronas, Kreta
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna villa i Apokoronas ligger mindre än en mil från Georgioupolis strand, Kourna och Kournas-sjön. Gavalochoris museum över historia och folksagor och Koutalas strand ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Maza


     Du tänker alltså åka till Maza? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra boendealternativ i Maza.


     Topphotell och andra boendealternativ i Maza


     Det är lätt att hitta boende i Maza med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Maza rankas högt av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Boutique Villa Petra Eleni
     • Traditionell Sten Villa med Pool och fin Utsikt
     • Filippouvilla-bo i Naturen

     Utforska Maza


     I Maza finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Maza med omnejd:

     • Fortezza fästning
     • Venetianska hamnen
     • Chania fyr
     • Georgioupolis strand
     • Kournas-sjön
     • Gavalochoris museum över historia och folksagor
     • Agios Nikolaos fort

     När du förebereder din resa till Maza kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Chania (CHQ-Ioannis Daskalogiannis). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Maza?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Maza, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Maza brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och mars, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 18°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 2 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Maza är 21 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Maza av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma