Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Lawai hotell

Marjorie's Kauai Inn, a bed and breakfast Hämta priser
Marjorie's Kauai Inn, a bed and breakfast

Marjorie's Kauai Inn, a bed and breakfast

3307-d Hailima rd., Lawai, HI
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast i bergen ligger 2 km från Lawai International Center och mindre än en mil från Poipu Beach och Anne Knudsen Park. Kukuiolono Golf Course och St. Raphael Church ligger också mindre än en mil härifrån.

  O'Luina Hämta priser
  O'Luina

  O'Luina

  5150 Kikala Rd, Lawai, HI
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga fritidshus i Lawai ligger i bergen, 2,8 km från Lawai International Center och mindre än en mil från Kauai Coffee Company och Wahi-awa Beach. Kukuiolono Golf Course och Hanapepe Valley Lookout ligger också mindre än en mil härifrån.

   Kauai Shores Hotel 1 871 kr
   Kauai Shores Hotel

   Kauai Shores Hotel

   420 Papaloa Rd, Kapaa, HI
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Kapaa ligger tio minuters promenad från Lae Nani Beach och Wailua Beach Park. Waipouli Beach och Smith's Tropical Paradise ligger också 2 km härifrån.

    Sheraton Kauai Coconut Beach Resort 2 189 kr
    Sheraton Kauai Coconut Beach Resort

    Sheraton Kauai Coconut Beach Resort

    650 Aleka Loop, Kapaa, HI
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Kapaa ligger en kvarts promenad från Waipouli Beach och Lae Nani Beach. Wailua Beach Park och Fuji Beach ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Lawai


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Lawai med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Lawai, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • O'Luina
     • Marjorie's Kauai Inn, a bed and breakfast

     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Lawai och i synnerhet poolen:

     • Marjorie's Kauai Inn, a bed and breakfast

     Utforska Lawai


     I Lawai finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lawai med omnejd:

     • Lawai International Center
     • Waimea Canyon
     • Poipu Beach
     • Lydgate Beach Park
     • Kukuiolono Golf Course
     • Anne Knudsen Park
     • Allerton Botanical Garden

     När du förebereder din resa till Lawai kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Lihue, HI (LIH). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Lawai?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Lawai, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Lawai brukar vara september och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och mars, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 26°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 292 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 151 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 155 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 342 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Lawai ligger på 940 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Lawai av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma