Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Kilauea hotell

Hale Lani 1 Bedroom Home Hämta priser
Hale Lani 1 Bedroom Home

Hale Lani 1 Bedroom Home

2908B Kauapea Road, Kilauea, HI
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad med golfbana i Kilauea ligger 1,9 km från Kilauea Lighthouse (fyr i Hawaii) och mindre än 5 km från Kilauea Point National Wildlife Refuge och Kauai Mini Golf. Anini Beach och Secret Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hale Nanea 1 Bedroom Home Hämta priser
  Hale Nanea 1 Bedroom Home

  Hale Nanea 1 Bedroom Home

  2884 Kauapea Rd., Kilauea, HI
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad med golfbana i Kilauea ligger mindre än 2 km från Kilauea Lighthouse (fyr i Hawaii) och Kilauea Point National Wildlife Refuge. Kauai Mini Golf och Secret Beach ligger också 5 km härifrån.

   Hale Mana 4 Bedroom Home Hämta priser
   Hale Mana 4 Bedroom Home

   Hale Mana 4 Bedroom Home

   1980 Kolo Road, Kilauea, HI
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Kilauea ligger mindre än 5 km från Kauai Mini Golf, Secret Beach och Na Aina Kai Botanical Gardens. Ka Lae o Kowali och Kalihiwai Beach ligger också 5 km härifrån.

    Waiakalua 4 Bedroom Home Hämta priser
    Waiakalua 4 Bedroom Home

    Waiakalua 4 Bedroom Home

    4228 N Waiakalua St, Kilauea, HI
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad vid havet ligger mindre än 2 km från Na Aina Kai Botanical Gardens och Rock Quarry Beach. Waiakalua Beach och Pila'a Beach ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Kilauea


     Du tänker alltså ta en semester i Kilauea? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 21 hotell och andra sorters boenden i Kilauea.


     Topphotell och andra boendealternativ i Kilauea


     Det går lätt att hitta boende i Kilauea med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Kilauea och i synnerhet poolen:

     • Heaven Resort

     Utforska Kilauea


     Det avslappnade Kilauea är känt för sina stränder, sin havsutsikt och sin snorkling. Populära sevärdheter i Kilauea med omnejd:

     • Na Aina Kai Botanical Gardens
     • Kauai Mini Golf
     • Kalihiwai Beach
     • Kilauea Lighthouse
     • Kilauea Point National Wildlife Refuge
     • Anini Beach
     • Moloaa Beach

     När du förebereder din resa till Kilauea kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Lihue, HI (LIH). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Kilauea?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Kilauea, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kilauea brukar vara augusti och september, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och mars, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 26°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 292 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 151 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 155 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 342 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kilauea är 940 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma