Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Hanapepe hotell

Hilton Garden Inn Kauai Wailua Bay 1 572 kr
Hilton Garden Inn Kauai Wailua Bay

Hilton Garden Inn Kauai Wailua Bay

3-5920 Kuhio Hwy, Lihue, HI
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger bredvid en golfbana i Lihue, tio minuters promenad från Wailua Beach Park och Smith's Tropical Paradise. Lydgate Beach Park och Lae Nani Beach ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Kauai Beach Resort 1 605 kr
  Kauai Beach Resort

  Kauai Beach Resort

  4331 Kauai Beach Dr, Lihue, HI
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Hanamaulu, 4,5 kilometer från Lydgate Beach Park , och mindre än en mil från Lae Nani Beach och Kauai Museum. Kauai Lagoons, golfklubb och Kilohana Plantation ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Grand Hyatt Kauai Resort and Spa 4 516 kr
   Grand Hyatt Kauai Resort and Spa

   Grand Hyatt Kauai Resort and Spa

   1571 Poipu Road, Koloa, HI
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort på stranden i Poipu ligger mindre än 2 km från Poipu Bay, golfbana och Poipu Beach. Shipwreck Beach och Makawehi Lithified Cliffs ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Sheraton Kauai Resort Hämta priser
    Sheraton Kauai Resort

    Sheraton Kauai Resort

    2440 Hoonani Rd, Koloa, HI
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Poipu, endast 0,2 km från Kiahuna Beach och 2,1 km från Poipu Beach. Moir Gardens och Poipu Shopping Village ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Utforska Hanapepe


     I Hanapepe finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Hanapepe med omnejd:

     • Swinging Bridge
     • Waimea Canyon
     • Poipu Beach
     • Polihale State Park
     • Kauai Soto Zen Temple Zenshuji
     • Salt Ponds Beach
     • Glass Beach

     När du planerar resan till Hanapepe kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Lihue, HI (LIH). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Hanapepe?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Hanapepe, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Hanapepe brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 175 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 46 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 39 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 227 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Hanapepe ligger på 487 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma