Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Laveno Mombello hotell

Il Porticciolo Hämta priser
Il Porticciolo

Il Porticciolo

Via Fortino 40, Laveno Mombello, VA
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Laveno ligger mindre än 2 km från Laveno Mombellos färjeterminal och Villa De Angeli Frua. Santa Caterina del Sassos eremitage ligger 4,9 km härifrån. Laveno Mombello FNM station ligger på 11 minuters gångavstånd och till Laveno-Mombello station promenerar du på 16 minuter.

  Hotel de Charme Laveno Hämta priser
  Hotel de Charme Laveno

  Hotel de Charme Laveno

  Viale de Angeli 34, Laveno Mombello, VA
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i Laveno ligger tio minuters promenad från Villa De Angeli Frua och Laveno Mombellos färjeterminal. Santa Caterina del Sassos eremitage och Villa Taranto ligger också mindre än en mil härifrån. Laveno Mombello FNM station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Laveno-Mombello station promenerar du på 16 minuter.

   Locanda Pozzetto Hämta priser
   Locanda Pozzetto

   Locanda Pozzetto

   Via Montecristo 23, Laveno Mombello
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med golfbana i Laveno ligger 2 km från Villa De Angeli Frua och Laveno Mombellos färjeterminal. Intra färjeterminal och Santa Caterina del Sassos eremitage ligger också mindre än en mil härifrån. Laveno Mombello FNM station ligger på 20 minuters gångavstånd och till Laveno-Mombello station promenerar du på 28 minuter.

    Ostello Casa Rossa Hämta priser
    Ostello Casa Rossa

    Ostello Casa Rossa

    Via Roma 23, Laveno Mombello, Varese
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Laveno ligger tio minuters promenad från Villa De Angeli Frua och Laveno Mombellos färjeterminal. Santa Caterina del Sassos eremitage och Villa Taranto ligger också mindre än en mil härifrån. Laveno Mombello FNM station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Laveno-Mombello station promenerar du på 18 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Laveno Mombello


     Du funderar alltså på att resa till Laveno Mombello? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 10 hotell och andra boendealternativ i Laveno Mombello.


     Topphotell och andra boendealternativ i Laveno Mombello


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Laveno Mombello med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar dessa hotell i Laveno Mombello, och bland annat deras gratis frukost:

     • Il Porticciolo
     • Locanda Pozzetto
     • Ostello Casa Rossa

     Gästerna brukar gilla detta hotell i Laveno Mombello och bland annat poolen:

     • Hotel de Charme Laveno

     Gäster som bor på dessa hotell i Laveno Mombello brukar gilla fitnesscentret:

     • Funivie Del Lago Maggiore
     • Hotel de Charme Laveno

     Utforska Laveno Mombello


     Det avslappnade Laveno Mombello är känt för sina sjöar. Populära sevärdheter i Laveno Mombello med omnejd:

     • Laveno Mombellos färjeterminal
     • Villa De Angeli Frua
     • Museo Internazionale Design Ceramico
     • Lago Maggiore, Lombardiets strand
     • Sacro Monte del Rosario
     • Villa Tarantos botaniska trädgård
     • Isola Bellas botaniska trädgård

     När du planerar din resa till Laveno Mombello kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Lugano (LUG-Agno). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Laveno Mombello?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Laveno Mombello, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Laveno Mombello brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är maj och oktober, medan de torraste är februari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 183 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 234 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 264 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Laveno Mombello ligger på 958 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma