Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

La Valette-du-Var hotell

Domaine des Gueules Cassées 687 kr
Domaine des Gueules Cassées

Domaine des Gueules Cassées

151 Avenue André Dupuy, La Valette-du-Var, Alpes - Cote d'Azur
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger på landet, endast 8,2 km från Toulons hamn och mindre än två mil från Villa Noailles och L'Almanarre-stranden. Mont Faron och Plage Notre Dame ligger mindre än fyra mil härifrån.

  Mona Lisa Val'Hôtel 582 kr
  Mona Lisa Val'Hôtel

  Mona Lisa Val'Hôtel

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i affärskvarteren ligger 0,8 km från Universitetet i Toulon och mindre än en mil från Toulons hamn och Toulon Beach. Plage du Pin de Galle och Pins de Galle Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

   ibis Toulon La Valette 624 kr
   ibis Toulon La Valette

   ibis Toulon La Valette

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i La Valette-du-Var ligger 0,8 km från Universitetet i Toulon och mindre än en mil från Toulons hamn och Toulon Beach. Plage du Pin de Galle och Pins de Galle Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

    hotelF1 Toulon Est La Valette 351 kr
    hotelF1 Toulon Est La Valette

    hotelF1 Toulon Est La Valette

    Les Espaluns, RN 98, La Valette-du-Var
      
     1.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i La Valette-du-Var ligger 0,8 km från Universitetet i Toulon och mindre än en mil från Toulons hamn och Toulon Beach. Plage du Pin de Galle och Pins de Galle Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i La Valette-du-Var


     Du funderar alltså på att semestra i La Valette-du-Var? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 12 hotell och andra boendealternativ i La Valette-du-Var.


     Topphotell och andra boendealternativ i La Valette-du-Var


     Det är busenkelt att hitta boende i La Valette-du-Var med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i La Valette-du-Var får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Mona Lisa Val'Hôtel
     • Ibis Toulon La Valette

     Utforska La Valette-du-Var


     I La Valette-du-Var finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i La Valette-du-Var med omnejd:

     • Universitetet i Toulon
     • Musée National de la Marine
     • Tour Royale
     • Parc S:t Bernard
     • Tour des Templiers
     • Place Massillon
     • Mont Faron

     När du förebereder din resa till La Valette-du-Var kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Toulon (TLN-Toulon - Hyeres). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska La Valette-du-Var?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till La Valette-du-Var, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i La Valette-du-Var brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och november, medan de torraste är mars och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i La Valette-du-Var är 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma