Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Six-Fours-les-Plages hotell

Bel Azur Hämta priser
Bel Azur

Bel Azur

   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Six-Fours-les-Plages ligger tio minuters promenad från Plage de Bonnegrace och Plage de Bonnegrâce. Plage des Roches Brunes och Plage de la Coudoulière ligger också 3 km härifrån.

  Zenitude Six Fours 840 kr
  Zenitude Six Fours

  Zenitude Six Fours

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende i Six-Fours-les-Plages ligger mindre än 5 km från Plage de Bonnegrâce, Plage de Bonnegrace och Le Technopôle de la Mer. Plage des Roches Brunes och Plage de la Coudoulière ligger också 5 km härifrån.

   Résidence Lagrange Vacances Les Terrasses des Embiez Hämta priser
   Résidence Lagrange Vacances Les Terrasses des Embiez

   Résidence Lagrange Vacances Les Terrasses des Embiez

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta boende med spa i Le Brusc ligger en kvarts promenad från Plage des Charmettes och Cros strand. Plage du Mont-Salva och Plage de la Coudoulière ligger också 3 km härifrån.

    Hotel Hélios Hämta priser
    Hotel Hélios

    Hotel Hélios

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa vid strandpromenaden ligger mindre än 5 km från Plage des Charmettes, Cros strand och Plage du Mont-Salva. Plage de la Coudoulière ligger 4,7 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Six-Fours-les-Plages


     Du tänker alltså ta en semester i Six-Fours-les-Plages? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 96 hotell och andra sorters boenden i Six-Fours-les-Plages.


     Topphotell och andra boendealternativ i Six-Fours-les-Plages


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Six-Fours-les-Plages med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Six-Fours-les-Plages får bra betyg av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Pierre & Vacances - Résidence Les Rivages de Coudoulière
     • Lägenhet T2 Området Coudoulière
     • Résidence Lagrange Vacances Les Terrasses des Embiez

     Resenärer som bor på dessa hotell i Six-Fours-les-Plages brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Appartements Hélios
     • Hotel Hélios

     Utforska Six-Fours-les-Plages


     I Six-Fours-les-Plages finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Six-Fours-les-Plages med omnejd:

     • Le brusc
     • Île des Embiez
     • Tour Royale
     • Musée National de la Marine
     • Parc S:t Bernard
     • Tour des Templiers
     • Place Massillon

     När du förebereder din resa till Six-Fours-les-Plages kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Toulon (TLN-Toulon - Hyeres). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Six-Fours-les-Plages?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Six-Fours-les-Plages, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Six-Fours-les-Plages brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och augusti, medan de torraste är juli och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Six-Fours-les-Plages ligger på 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma