Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Kyogoku-cho hotell

APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae 437 kr
APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae

APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae

Nishi 2-2, Minami 4 Chuou-ku, Sapporo, Hokkaido
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Chuo-ku ligger nära Soseigawa Park och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk. Odori-parken och Nijos marknad ligger också en kvarts promenad härifrån. Susukino tågstation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Odori station promenerar du på 10 minuter.

  Keio Plaza Hotel Sapporo 788 kr
  Keio Plaza Hotel Sapporo

  Keio Plaza Hotel Sapporo

  2-1 North 5 West 7,Chuou-ku, Sapporo, Hokkaido
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i Chuo-ku ligger tio minuters promenad från Hokkaidos före detta regeringsbyggnad och Odori-parken. Klocktorn och Sapporos tv-torn ligger dessutom 2 km härifrån. Sapporo station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Odori station promenerar du på 14 minuter.

   Mercure Hotel Sapporo 1 096 kr
   Mercure Hotel Sapporo

   Mercure Hotel Sapporo

   2-4 Minami 4-jo, Nishi 2-chome Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Chuo-ku ligger fem minuters promenad från Soseigawa Park och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk. Nijos marknad och Klocktorn ligger också tio minuter härifrån. Susukino tågstation ligger på 3 minuters gångavstånd och till Odori station promenerar du på 9 minuter.

    Sapporo Grand Hotel 901 kr
    Sapporo Grand Hotel

    Sapporo Grand Hotel

    Nishi 4-chome 1-jo Kita Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med romantisk prägel i Chuo-ku ligger fem minuters promenad från Klocktorn och Hokkaidos före detta regeringsbyggnad. Odori-parken och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk ligger också tio minuter härifrån. Odori station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Susukino tågstation promenerar du på 11 minuter.

     Karta

     Utforska Kyogoku-cho


     I Kyogoku-cho finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kyogoku-cho med omnejd:

     • Fukidashi Park
     • Mount Yōtei
     • Hangetsusjöns naturpark
     • Rusutsu-turistort
     • Kutchancho Asahigaoka skidanläggning
     • Niseko Mountain Resort Grand Hirafu
     • Niseko Hanazono skidort

     När du planerar resan till Kyogoku-cho kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Sapporo (OKD-Okadama). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Kyogoku-cho?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Kyogoku-cho, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kyogoku-cho brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kyogoku-cho är 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma