Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Kuta Selatan hotell

Meliã Bali 920 kr
Recension från 3 nov. 2017
Se information
 
Meliã Bali

Meliã Bali

Kawasan Wisata, BTDC Lot 1, Nusa Dua, Bali
   
  4,0 av 5
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Mycket bra, men poolen kunde gärna vara djupare, och nedkyld.

  SOL by Meliá Benoa Bali - All inclusive 552 kr
  SOL by Meliá Benoa Bali - All inclusive

  SOL by Meliá Benoa Bali - All inclusive

  Jalan Pratama Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort på stranden i Nusa Dua ligger tio minuters promenad från Bukit Badung och Tanjung Benoa. Bali Nusa Dua Convention Centre och Balis internationella kongresscenter ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Nusa Dua Beach Hotel & Spa 650 kr
   Nusa Dua Beach Hotel & Spa

   Nusa Dua Beach Hotel & Spa

   Kawasan Pariwisata Nusa Dua Lot North 4, Nusa Dua, Bali
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i BTDC , 1 kilometer från Nusa Dua-stranden, och mindre än 15 kilometer från Jimbaran-stranden och Kuta Beach. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Waterbom Bali och Sanur Beach.

    The Mulia Bali Hämta priser
    The Mulia Bali

    The Mulia Bali

    Jalan Raya Nusa Dua Selatan, Kawasan Sawangan, Nusa Dua, Bali
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort på stranden i Sawangan ligger nära Bukit Badung och Gegers strand. Nusa Dua-stranden och Bali Collection Shoppingcentrum ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kuta Selatan

     Om du bestämt att Kuta Selatan är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kuta Selatan på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Kuta Selatan

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kuta Selatan, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kuta Selatan. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Kuta Selatan

     Väl framme i Kuta Selatan väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kuta Selatan. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kuta Selatan att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Kuta Selatan av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma