Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Koufonisia hotell

Finikas Hotel Hämta priser
Finikas Hotel

Finikas Hotel

Koufonisia, Koufonisia Naxou, Koufonisia
   
  1.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat på stranden ligger nära Naxos och de mindre kykladerna, Egeiska öarna och Koufonissia Beach . Ámmos och Loutró ligger också tio minuter härifrån.

  Posidonion Hotel 1 118 kr
  Posidonion Hotel

  Posidonion Hotel

  Stroumpos, Koufonisia, Naxos Island
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell nära stranden ligger nära Naxos och de mindre kykladerna och Egeiska öarna. Koufonissia Beach och Ámmos ligger också fem minuter härifrån.

   Pangaia Seaside Hotel Hämta priser
   Pangaia Seaside Hotel

   Pangaia Seaside Hotel

   Harokopou Beach, Koufonisia, Naxos Island
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Koufonisia ligger nära Naxos och de mindre kykladerna, Finikas strand och Fanos strand. Finikás och Pórta ligger också fem minuter härifrån.

    Aeris suites Hämta priser
    Aeris suites

    Aeris suites

    Just next to Saint George, Koufonisia
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat nära stranden ligger nära Naxos och de mindre kykladerna och Egeiska öarna. Koufonissia Beach och Ámmos ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Koufonisia


     Det är absolut värt att besöka Koufonisia, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 2 hotell i Ano Koufonisi

     Utforska Koufonisia


     I Koufonisia finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Koufonisia med omnejd:

     • Fanos strand
     • Finikas strand
     • Pori Beach
     • Koufonissia Beach
     • Italida strand
     • Koufonisia hamn
     • Panormos strand

     När du planerar resan till Koufonisia kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Naxos (JNX-Naxos Island National). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Koufonisia?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Koufonisia, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Koufonisia brukar vara juli och juni, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och januari, medan de torraste är september och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Koufonisia ligger på 21 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma