Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Schoinousa hotell

Ailouros summer hotel Hämta priser
Ailouros summer hotel

Ailouros summer hotel

Schoinoussa, Schoinousa
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Schoinousa ligger nära Naxos och de mindre kykladerna och Egeiska öarna. Tsigouri Beach och Portokali ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Armonia by Grispos Villas 10 158 kr
  Armonia by Grispos Villas

  Armonia by Grispos Villas

  Schinoussa Town, Schoinousa
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell nära stranden ligger nära Naxos och de mindre kykladerna, Egeiska öarna och Tsigouri Beach . Portokali och Livadi Beach ligger också 2 km härifrån.

   Filoxenia by Grispos Villas 10 158 kr
   Filoxenia by Grispos Villas

   Filoxenia by Grispos Villas

   Schinoussa Town, Schoinousa
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger nära Naxos och de mindre kykladerna, Egeiska öarna och Tsigouri Beach . Portokali och Livadi Beach ligger också 2 km härifrån.

    Archipelagos Boutique Hotel Hämta priser
    Archipelagos Boutique Hotel

    Archipelagos Boutique Hotel

    Tsigkouri, Schinoussa, Greece, Schoinousa, greece
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära stranden ligger nära Naxos och de mindre kykladerna och Egeiska öarna. Tsigouri Beach och Portokali ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Schoinousa


     Många turister vill se Schoinousa, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

     • 5 hotell i Irakleia

     Utforska Schoinousa


     I Schoinousa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Schoinousa med omnejd:

     • Livadi Beach
     • Tsigouri Beach
     • Iraklia Beach
     • Kalados strand
     • Koufonisia hamn
     • Koufonissia Beach
     • Panormos strand

     När du planerar din resa till Schoinousa kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Naxos (JNX-Naxos Island National). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Schoinousa?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Schoinousa, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Schoinousa brukar vara juli och juni, och de kallaste februari och mars. De regnigaste månaderna är december och februari, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Schoinousa är 21 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma