Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Kōsei hotell

Hotel Suncrest Kousei Hämta priser
Hotel Suncrest Kousei

Hotel Suncrest Kousei

1-33 Iwane-chuo, Konan-shi, Konan, Shiga (prefecture)
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Konan ligger mindre än 15 km från Mitsui Outlet Park, Ganjoji Temple och Miyano Onsen. Noguchi Kenzo Memorial House och Bonshakuji Temple ligger också mindre än 15 km härifrån.

  RIHGA Royal Hotel Kyoto 858 kr
  RIHGA Royal Hotel Kyoto

  RIHGA Royal Hotel Kyoto

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Kyoto-tornet och Kyoto Aquarium. Kyoto järnvägsmuseum och Kawaramachi ligger endast 3 km härifrån. Kyoto station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Toji station promenerar du på 12 minuter.

   Ace Hotel Kyoto 2 887 kr
   Ace Hotel Kyoto

   Ace Hotel Kyoto

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Kyoto International Manga Museum, Nishiki Market och Kawaramachi. Nijo slott och Shijo Omiya ligger också en kvarts promenad härifrån. Karasuma Oike station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Karasuma station promenerar du på 9 minuter.

    THE GENERAL KYOTO Takatsuji Tominokoji 598 kr
    THE GENERAL KYOTO Takatsuji Tominokoji

    THE GENERAL KYOTO Takatsuji Tominokoji

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Kyoto ligger en kvarts promenad från Nishiki Market, Kawaramachi och Pontocho. Kyoto MINAMIZA Theatre och Shijo Omiya ligger också en kvarts promenad härifrån. Kiyomizu-Gojo station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Shijo tunnelbanestation promenerar du på 9 minuter.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kōsei

     Om du bestämt att Kōsei är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kōsei på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Kōsei

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kōsei, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kōsei. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Kōsei

     Väl framme i Kōsei väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kōsei. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kōsei att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma