Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Kōsei hotell

Hotel Suncrest Kousei Hämta priser
Hotel Suncrest Kousei

Hotel Suncrest Kousei

1-33 Iwane-chuo, Konan-shi, Konan, Shiga (prefecture)
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Konan ligger mindre än 15 km från Ganjoji Temple, Noguchi Kenzo Memorial House och Bonshakuji Temple. Shinoda Shrine och Zenryuji Temple ligger också mindre än två mil härifrån.

  RIHGA Royal Hotel Kyoto 1 104 kr
  RIHGA Royal Hotel Kyoto

  RIHGA Royal Hotel Kyoto

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Nishihonganji-templet, Kyoto-tornet och Kyoto Aquarium. Toji-templet och Shijo Omiya ligger också 2 km härifrån. Kyoto station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Toji station promenerar du på 12 minuter.

   Hotel Monterey Kyoto 606 kr
   Hotel Monterey Kyoto

   Hotel Monterey Kyoto

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centrala Kyoto ligger fem minuters promenad från Rokakkudo-templet och Nishiki Market. Kawaramachi och Shijo Omiya ligger också tio minuter härifrån. Karasuma Oike station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Karasuma station promenerar du på 6 minuter.

    Daiwa Roynet Hotel Kyoto Shijo Karasuma 639 kr
    Daiwa Roynet Hotel Kyoto Shijo Karasuma

    Daiwa Roynet Hotel Kyoto Shijo Karasuma

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Shijo Omiya, Nishiki Market och Kawaramachi. Kyoto-tornet och Pontocho ligger också 2 km härifrån. Shijo tunnelbanestation och Karasuma station ligger inom fem minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kōsei

     Om du bestämt att Kōsei är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kōsei på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Kōsei

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kōsei, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kōsei. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Kōsei

     Väl framme i Kōsei väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kōsei. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kōsei att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma