Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Kitahiroshima hotell

Sapporo Kitahiroshima Classe Hotel 826 kr
Sapporo Kitahiroshima Classe Hotel

Sapporo Kitahiroshima Classe Hotel

316-1 Nakanosawa, Kitahiroshima, Hokkaido
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort med spa i Kitahiroshima ligger mindre än 15 km från Sapporo Golf Club Wattsu, Mitsui Outlet Park och Sapporos domkyrka. Mindre än 15 km härifrån hittar du Hokkaido Museum och Hokkaidos historiska by.

  APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae 473 kr
  APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae

  APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae

  Nishi 2-2, Minami 4 Chuou-ku, Sapporo, Hokkaido
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Chuo-ku ligger nära Soseigawa Park och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk. Odori-parken och Nijos marknad ligger också en kvarts promenad härifrån. Susukino tågstation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Odori station promenerar du på 10 minuter.

   Keio Plaza Hotel Sapporo 867 kr
   Keio Plaza Hotel Sapporo

   Keio Plaza Hotel Sapporo

   2-1 North 5 West 7,Chuou-ku, Sapporo, Hokkaido
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Chuo-ku ligger tio minuters promenad från Hokkaidos före detta regeringsbyggnad och Odori-parken. Klocktorn och Sapporos tv-torn ligger dessutom 2 km härifrån. Sapporo station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Odori station promenerar du på 14 minuter.

    Mercure Hotel Sapporo 1 016 kr
    Mercure Hotel Sapporo

    Mercure Hotel Sapporo

    2-4 Minami 4-jo, Nishi 2-chome Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i Chuo-ku ligger fem minuters promenad från Soseigawa Park och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk. Nijos marknad och Klocktorn ligger också tio minuter härifrån. Susukino tågstation ligger på 3 minuters gångavstånd och till Odori station promenerar du på 9 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Kitahiroshima


     Det går lätt att hitta boende i Kitahiroshima med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Kitahiroshima och framför allt poolen:

     • Sapporo Kitahiroshima Classe Hotel

     Gäster som bor på detta hotell i Kitahiroshima brukar tycka om fitnesscentret:

     • Sapporo Kitahiroshima Classe Hotel

     Utforska Kitahiroshima


     I Kitahiroshima finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kitahiroshima med omnejd:

     • Sapporokitahiroshima Golf Club
     • Sapporo Golf Club Wattsu
     • Mitsui Outlet Park
     • Hokkaidos historiska museum
     • Sapporos ölmuseum
     • Sapporo JR Tower
     • Sapporos domkyrka

     När du förebereder din resa till Kitahiroshima kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Sapporo (OKD-Okadama). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Kitahiroshima?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Kitahiroshima, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kitahiroshima brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är januari och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kitahiroshima är 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma