Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Resa till Sapporo

På MrJet vet vi att varje resa är speciell. Vare sig du vill ha lugn och ro eller spännande nya äventyr på din resa till Sapporo, finns vi här för att hjälpa till.

Flyg och hotell i Sapporo

Vare sig du vill åka till Sapporo för en helg eller för en längre vistelse kan MrJet boka flyg och hotell till Sapporo, så att din vistelse blir precis som du vill.

Om du bokar flyg och rum tillsammans kan vi hjälpa dig att spara pengar.

Skapa den perfekta semestern medan du tittar på vårt stora utbud av partnerflygbolag och över 500 000 hotell över hela världen.

Vi är så säkra på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet idag och hittar ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Var och en har sina egna unika semesterdrömmar. Vare sig dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller nya upptäckter kan vi hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sapporo

I den här staden bor det omkring 1 900 000 människor.

Landets huvudstad, Tokyo, ligger 830 km söder om Sapporo medan Ebetsu ligger 17 km åt öster.

Om du har hört talas om Sapporo, har du säkert även hört talas om Sapporos ölmuseum och Hokkaidos historiska museum. Så varför inte ta chansen att uppleva dem själv?

Här finns det mängder av nöjen för familjen. Barnen kommer verkligen inte att bli besvikna på Sapporo Satoland och Doraemon Wakuwaku Sky Park.

Spännande vattenvärldar finns på Chitoses laxakvarium och Otarus akvarium. Om du vill ha ännu fler undervattensäventyr kan du även besöka Sunpiazza Aquarium på din semester i Sapporo.

Ta med de yngsta resenärerna till Maruyamas zoo eller North Safari Sapporo och se hur de lyser upp! De kan få chansen att komma nära en del intressanta djur och lära sig om hur viktigt det är att ta hand om miljön.

Se den prakt som skapas när människan och naturen möts när du besöker Hokkaido University Botanic Garden. Om du inte redan är en trädgårdsmästare, skulle en promenad genom dessa fantastiska blomsteruppsättningar få dig att älska att arbeta med växter.

Från att spela boll till att koppla av i gräset, det finns alltid ett skäl att besöka en grön oas som Odori-parken eller Moerenuma-parken. Om du är ute efter flera möjligheter, hitta en bra plats och låt några timmar passera i maklig takt när du besöker Maruyama-parken eller Asahiyama-parken.

Oavsett om du letar efter en utflykt eller biljetter till en attraktion, är Shikotsu Visitor Center här till din tjänst! Det är ett passionerat team av lokala experter som kommer att se till att du får ut det mesta av din tid när du åker till Sapporo.

I Sapporo finns det flera intressanta naturliga miljöer, som Shikotsu-Toya nationalpark och Nationalparken Takino Suzuran Hillside. Berget Moiwa och Mount Tarumae är två andra parker som också är värda ett besök.

Gillar du att lära dig om nya saker? Då ska du planera in ett besök på Hidamari och Hokkaidos universitetsmuseum. Om det finns mer tid får du inte heller missa Sapporos museum för vintersport och Otaru Music Box Museum.

Genom att erbjuda en stor samling av det senaste och bästa inom vetenskapsteknik, erbjuder Sapporos vetenskapscentrum allt du behöver för att hålla hjärnan i trim.

Man behöver inte vara äventyrare för att få uppleva alla fantastiska under som finns i naturen, särskilt när man har Sapporos laxmuseum. Rummen här är sprängfyllda med unika arter och intressanta modeller.

I en destination proppfull med fantastiska konstutställningar lyckas Hokkaido Museum of Modern Art och Hongo Shin Memorial Museum of Sculpture på något vis sticka ut från resten. Du kan också fråga om vilka utställningar och evenemang som erbjuds i Migishi Kotaro Museum of Art och Sapporo Miyanomori Art Museum på din semester i Sapporo.

Att få mer kunskap om det förflutna är det bästa sättet att förstå sig på nutiden. Du kan få en inblick i hur människor och händelser format denna stad till det den är idag genom att besöka Otaru Museum.

Ett bra sätt att ta del av det förflutna är att besöka viktiga, historiska sevärdheter. Besöker du Klocktorn och Hokkaidos universitet får du chansen att uppleva historiens Sapporo. Varför inte bege dig till Sapporos tv-torn och Hokkaidos före detta regeringsbyggnad?

Fascineras du av religion? Upptäck områdets andliga sida genom att besöka Hokkaidos helgongrav och Jozankei helgedom. Nishino helgedom och Tomiokas katolska kyrka är också betydelsefulla delar av den kulturella identiteten i staden.

När du är ute och reser, tänk då på att det ibland är de mindre omskrivna attraktionerna som du kommer att minnas mest när du sedan är hemma igen. Två platser som tillhör den kategorin i Sapporo är Shiroi Koibito Park och Sapporos hästkapplöpningsbana. Glöm inte kolla in Moiwa Ropeway och Sapporo Chuo Library.

Hotell i Sapporo

Vi på MrJet tycker om när saker är enklare. Därför har vi samlat över 98 utmärkta boenden i Sapporo på ett ställe. Det gör det betydligt enklare för dig att hitta det boendet som passar just dig.

I Sapporo finns hotell för både backpackers och de som är på lyxsemester. Om du vill spara pengar kan du boka in dig på Khaosan Sapporo Family Hostel eller Sapporo Inn NADA - Hostel. Det finns också JR Tower Hotel Nikko Sapporo och Novotel Sapporo Hotel. Dessa mera luxuösa hotell passar perfekt för de som vill leva som en kung eller drottning under sin vistelse.

Karta

Sapporo - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

JR-EAST HOTEL METS SAPPORO

JR-EAST HOTEL METS SAPPORO

Nishi 2 Chome-5-3 Kita 7 Jo, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido
  3.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Centrala Sapporo ligger tio minuters promenad från Soseigawa Park och Sapporo JR Tower. Klocktorn och Sapporos tv-torn ligger också en kvarts ...

  JR-EAST HOTEL METS SAPPORO688 kr

  5 jan. - 6 jan.

  JR-EAST HOTEL METS SAPPORO688 kr
  KEIO PRELIA HOTEL SAPPORO

  KEIO PRELIA HOTEL SAPPORO

  4 Chyome 11-1, Kita 8 Jonishi, Sapporo, Hokkaido
   3.5 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Centrala Sapporo ligger tio minuters promenad från Soseigawa Park och Sapporo JR Tower. Hokkaidos före detta regeringsbyggnad och Klocktorn ligger ...

   KEIO PRELIA HOTEL SAPPORO704 kr

   15 dec. - 16 dec.

   KEIO PRELIA HOTEL SAPPORO704 kr
   Sapporo Grand Hotel

   Sapporo Grand Hotel

   Nishi 4-chome 1-jo Kita Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell nära skidbacken i Centrala Sapporo ligger centralt, tio minuters promenad från Klocktorn, Hokkaidos före detta regeringsbyggnad och Odori-parken. ...

    Sapporo Grand Hotel773 kr

    13 jan. - 14 jan.

    Sapporo Grand Hotel773 kr
    Royton Sapporo

    Royton Sapporo

    11 - 1 Nishi, Kita 1-jo, Chuo-Ku, Sapporo, Hokkaido
     4.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell nära skidbacken i Sapporo ligger tio minuters promenad från Nitori Culture Hall, Odori-parken och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk. Hokkaido Museum ...

     Royton Sapporo526 kr

     13 jan. - 14 jan.

     Royton Sapporo526 kr
     Hotel JAL City Sapporo Nakajima Park

     Hotel JAL City Sapporo Nakajima Park

     1-25 Minami 8 Nishi 3, Chuo, Sapporo, Hokkaido
      3.5 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Centrala Sapporo ligger en kvarts promenad från Soseigawa Park, Sapporo Tanukikoji shoppingstråk och Nakajima-parken. Sapporos tv-torn och Klocktorn ...

      Hotel JAL City Sapporo Nakajima Park633 kr

      15 dec. - 16 dec.

      Hotel JAL City Sapporo Nakajima Park633 kr
      ibis Styles Sapporo

      ibis Styles Sapporo

      Nishi 3chome 10 10, Minami 8jo Chuo Ku, Sapporo, Hokkaido
       3.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Centrala Sapporo ligger tio minuters promenad från Soseigawa Park och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk. Nakajima-parken och Nijos marknad ligger ...

       ibis Styles Sapporo529 kr

       13 jan. - 14 jan.

       ibis Styles Sapporo529 kr
       Mercure Hotel Sapporo

       Mercure Hotel Sapporo

       2-4 Minami 4-jo, Nishi 2-chome Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido
        4.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell nära skidbacken i Centrala Sapporo ligger i nöjesdistriktet, nära vinteraktiviteter som längdskidåkning och skidlektioner, samt fem minuters promenad ...

        Mercure Hotel Sapporo859 kr

        13 jan. - 14 jan.

        Mercure Hotel Sapporo859 kr
        Dormy Inn PREMIUM Sapporo Hot Spring

        Dormy Inn PREMIUM Sapporo Hot Spring

        2 4-1 Minami 2-Jo, Nishi 6-Chome, Chuko-Ku, Sapporo, Hokkaido
         3.5 av 5.0
          
          

         Detta hotell i Centrala Sapporo ligger fem minuters promenad från Sapporo Tanukikoji shoppingstråk och Odori-parken. Hokkaidos före detta regeringsbyggnad och ...

         Dormy Inn PREMIUM Sapporo Hot Spring474 kr

         5 jan. - 6 jan.

         Dormy Inn PREMIUM Sapporo Hot Spring474 kr
         Quintessa Hotel Sapporo

         Quintessa Hotel Sapporo

         5 Chome Minami 8-Jonishi, Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido
          3.5 av 5.0
           
           

          Detta hotell i Centrala Sapporo ligger en kvarts promenad från Hoheikan, Sapporo Tanukikoji shoppingstråk och Nakajima-parken. Odori-parken och Sapporos tv-torn ...

          Quintessa Hotel Sapporo564 kr

          8 jan. - 9 jan.

          Quintessa Hotel Sapporo564 kr
          Cross Hotel Sapporo

          Cross Hotel Sapporo

          2-23 Kita 2-jo Nishi Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido
           4.0 av 5.0
            
            

           Detta hotell nära skidbacken i Centrala Sapporo ligger centralt, tio minuters promenad från Soseigawa Park, Klocktorn och Sapporos tv-torn. Hokkaidos före detta ...

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma