Resor till Sapporo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sapporo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sapporo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sapporo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Sapporo

Vare sig du vill åka till Sapporo för en helg eller för en längre vistelse kan MrJet boka flyg och hotell till Sapporo, så att din vistelse blir precis som du vill.

Om du bokar flyg och rum tillsammans kan vi hjälpa dig att spara pengar.

Skapa den perfekta semestern medan du tittar på vårt stora utbud av partnerflygbolag och över 500 000 hotell över hela världen.

Vi är så säkra på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet idag och hittar ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Var och en har sina egna unika semesterdrömmar. Vare sig dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller nya upptäckter kan vi hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sapporo

På MrJet vet vi att varje resa är speciell. Vare sig du vill ha lugn och ro eller spännande nya äventyr på din resa till Sapporo, finns vi här för att hjälpa till.

I den här staden bor det omkring 1 900 000 människor.

Landets huvudstad, Tokyo, ligger 830 km söder om Sapporo medan Ebetsu ligger 17 km åt öster.

Om du har hört talas om Sapporo, har du säkert även hört talas om Sapporos ölmuseum och Hokkaidos historiska museum. Så varför inte ta chansen att uppleva dem själv?

Här finns det mängder av nöjen för familjen. Barnen kommer verkligen inte att bli besvikna på Sapporo Satoland och Doraemon Wakuwaku Sky Park.

Spännande vattenvärldar finns på Chitoses laxakvarium och Otarus akvarium. Om du vill ha ännu fler undervattensäventyr kan du även besöka Sunpiazza Aquarium på din semester i Sapporo.

Ta med de yngsta resenärerna till Maruyamas zoo eller North Safari Sapporo och se hur de lyser upp! De kan få chansen att komma nära en del intressanta djur och lära sig om hur viktigt det är att ta hand om miljön.

Se den prakt som skapas när människan och naturen möts när du besöker Hokkaido University Botanic Garden. Om du inte redan är en trädgårdsmästare, skulle en promenad genom dessa fantastiska blomsteruppsättningar få dig att älska att arbeta med växter.

Från att spela boll till att koppla av i gräset, det finns alltid ett skäl att besöka en grön oas som Odori-parken eller Moerenuma-parken. Om du är ute efter flera möjligheter, hitta en bra plats och låt några timmar passera i maklig takt när du besöker Maruyama-parken eller Asahiyama-parken.

Oavsett om du letar efter en utflykt eller biljetter till en attraktion, är Shikotsu Visitor Center här till din tjänst! Det är ett passionerat team av lokala experter som kommer att se till att du får ut det mesta av din tid när du åker till Sapporo.

I Sapporo finns det flera intressanta naturliga miljöer, som Shikotsu-Toya nationalpark och Nationalparken Takino Suzuran Hillside. Berget Moiwa och Mount Tarumae är två andra parker som också är värda ett besök.

Gillar du att lära dig om nya saker? Då ska du planera in ett besök på Hidamari och Hokkaidos universitetsmuseum. Om det finns mer tid får du inte heller missa Sapporos museum för vintersport och Otaru Music Box Museum.

Genom att erbjuda en stor samling av det senaste och bästa inom vetenskapsteknik, erbjuder Sapporos vetenskapscentrum allt du behöver för att hålla hjärnan i trim.

Man behöver inte vara äventyrare för att få uppleva alla fantastiska under som finns i naturen, särskilt när man har Sapporos laxmuseum. Rummen här är sprängfyllda med unika arter och intressanta modeller.

I en destination proppfull med fantastiska konstutställningar lyckas Hokkaido Museum of Modern Art och Hongo Shin Memorial Museum of Sculpture på något vis sticka ut från resten. Du kan också fråga om vilka utställningar och evenemang som erbjuds i Migishi Kotaro Museum of Art och Sapporo Miyanomori Art Museum på din semester i Sapporo.

Att få mer kunskap om det förflutna är det bästa sättet att förstå sig på nutiden. Du kan få en inblick i hur människor och händelser format denna stad till det den är idag genom att besöka Otaru Museum.

Ett bra sätt att ta del av det förflutna är att besöka viktiga, historiska sevärdheter. Besöker du Klocktorn och Hokkaidos universitet får du chansen att uppleva historiens Sapporo. Varför inte bege dig till Sapporos tv-torn och Hokkaidos före detta regeringsbyggnad?

Fascineras du av religion? Upptäck områdets andliga sida genom att besöka Hokkaidos helgongrav och Jozankei helgedom. Nishino helgedom och Tomiokas katolska kyrka är också betydelsefulla delar av den kulturella identiteten i staden.

När du är ute och reser, tänk då på att det ibland är de mindre omskrivna attraktionerna som du kommer att minnas mest när du sedan är hemma igen. Två platser som tillhör den kategorin i Sapporo är Shiroi Koibito Park och Sapporos hästkapplöpningsbana. Glöm inte kolla in Moiwa Ropeway och Sapporo Chuo Library.

Hotell i Sapporo

Vi på MrJet tycker om när saker är enklare. Därför har vi samlat över 98 utmärkta boenden i Sapporo på ett ställe. Det gör det betydligt enklare för dig att hitta det boendet som passar just dig.

I Sapporo finns hotell för både backpackers och de som är på lyxsemester. Om du vill spara pengar kan du boka in dig på Khaosan Sapporo Family Hostel eller Sapporo Inn NADA - Hostel. Det finns också JR Tower Hotel Nikko Sapporo och Novotel Sapporo Hotel. Dessa mera luxuösa hotell passar perfekt för de som vill leva som en kung eller drottning under sin vistelse.