Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Izumi hotell

Hotel Route-Inn Osaka Izumi Hämta priser
Hotel Route-Inn Osaka Izumi

Hotel Route-Inn Osaka Izumi

4-3-10 Ayumino, Izumi, Osaka
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Izumi ligger 1,3 km från Kuboso Memorial Museum of Arts, Izumi och 2,7 km från Tombo-Ike Park. Kumedadera Temple och Amidadera Temple ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hotel Revoir - Adults Only 506 kr
  Hotel Revoir - Adults Only

  Hotel Revoir - Adults Only

  23-4, Murodocho, Izumi, Osaka
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Izumi ligger mindre än 15 km från Big Bang, Ario Otori och Hamadera-parken. Mindre än 15 km härifrån hittar du Kansai Cycle Sports Center och Kishiwada Castle. Izumi-Chuo station ligger på 15 minuters gångavstånd och till Sakai Komyoike station promenerar du på 16 minuter.

   Fujitatami Guesthouse - Hostel Hämta priser
   Fujitatami Guesthouse - Hostel

   Fujitatami Guesthouse - Hostel

   240-1 Ikeda Shimocho, Izumi, Izumi, Osaka
     
    1.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Izumi ligger 3,6 km från Kuboso Memorial Museum of Arts, Izumi och 5 km från Osaka Prefectural Museum of Yayoi Culture. Kumedadera Temple och Sakurai Shrine ligger också mindre än en mil härifrån. Izumi-Chuo station ligger på 18 minuters gångavstånd och till Sakai Komyoike station promenerar du på 24 minuter.

    Oukai Villa Hämta priser
    Oukai Villa

    Oukai Villa

    400-1 Tsuboicho, Izumi, Osaka
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell i Izumi ligger 2,2 km från Amidadera Temple och 2,9 km från Manganji Fudoson. Sudare Museum och Kuboso Memorial Museum of Arts, Izumi ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Izumi


     Många resenärer vill se Izumi, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara en bra idé.

     • 2 hotell i Kishiwada
     • 2 hotell i Kaizuka
     • 2 hotell i Kawachinagano

     Topphotell och andra boendealternativ i Izumi


     Det är lätt att hitta boende i Izumi med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta boende i Izumi och särskilt deras gratis frukost:

     • Hotel Route-Inn Osaka Izumi

     Utforska Izumi


     I Izumi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Izumi med omnejd:

     • Kuboso Memorial Museum of Arts, Izumi
     • Amidadera Temple
     • Manganji Fudoson
     • Osaka Prefectural Museum of Yayoi Culture
     • Osaka-akvariet Kaiyukan
     • Legoland Discovery Center
     • Osaka slott

     När du planerar resan till Izumi kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Osaka (KIX-Kansai Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Izumi?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Izumi, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Izumi brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juni, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Izumi är 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma