Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Itubera hotell

Paraíso Das Àguas Hotel Hämta priser
Paraíso Das Àguas Hotel

Paraíso Das Àguas Hotel

Rodovia Ituberá / Valença, Km 8, Itubera
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid sjön ligger 8,7 km från Igreja Matriz do Bonfim och 16,5 km från S:t Blaise-kyrkan. Pratigi-stranden och Garapua-stranden ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Pousada Canto do Sol 335 kr
  Pousada Canto do Sol

  Pousada Canto do Sol

  Barra Grande, Marau, BA
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem ligger mitt i Marau, 3,9 km från Praia de Taipús de fora .

   Paraíso Particular Barra Grande Hämta priser
   Paraíso Particular Barra Grande

   Paraíso Particular Barra Grande

   Barra Grande, Marau, BA
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad vid stranden i Marau ligger 0,1 km från Praia dos Três Coqueiros och 3,9 km från Praia de Taipús de fora . Ponta do Mutá och Praia de Barra Grande ligger också tio minuter härifrån.

    Hostel Pousada Cajueiro Hämta priser
    Hostel Pousada Cajueiro

    Hostel Pousada Cajueiro

      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Ilha de Boipeba ligger 15 minuters promenad från Divino Espirito Santo de Velha Boipeba kyrka och Velha Boipeba-stranden. Praia Boca da Barra och Cueira ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Utforska Itubera


     I Itubera finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Itubera med omnejd:

     • Pratigi-stranden
     • Igreja Matriz do Bonfim
     • Magalhaes-stranden
     • Bainema-stranden
     • Ponta do Mutá
     • Castelhanos-udden
     • Praia de Barra Grande

     När du förebereder din resa till Itubera kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Valenca (VAL). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Itubera?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Itubera, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Itubera brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är oktober och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 314 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 725 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 390 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 319 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Itubera ligger på 1748 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma