Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Itubera hotell

Paraíso Das Àguas Hotel 542 kr
Paraíso Das Àguas Hotel

Paraíso Das Àguas Hotel

Rodovia Ituberá / Valença, Km 8, Itubera
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid sjön ligger 8,7 km från Igreja Matriz do Bonfim och 16,2 km från S:t Blaise-kyrkan. Pratigi-stranden och Santo António kyrka och kloster ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Pousada Canto dos Encantos Hämta priser
  Pousada Canto dos Encantos

  Pousada Canto dos Encantos

  Maraú/BA, Taipu de Fora, Marau, BA
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem vid stranden ligger i ett shoppingområde i Marau, 0,1 km från Praia de Taipús de fora , och mindre än en mil från Praia dos Três Coqueiros och Praia de Barra Grande . Ponta do Mutá ligger 7,8 km härifrån.

   Peninsula Beach Club Hotel Hämta priser
   Peninsula Beach Club Hotel

   Peninsula Beach Club Hotel

   Praia da Cassange, S/N, Marau, BA
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Marau ligger 2,5 km från Praia de Taipús de fora .

    HTL Tamarindo 296 kr
    HTL Tamarindo

    HTL Tamarindo

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Marau ligger mindre än 2 km från Praia de Barra Grande och Praia dos Três Coqueiros. Ponta do Mutá och Praia de Taipús de fora ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Utforska Itubera


     I Itubera finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Itubera med omnejd:

     • Pratigi-stranden
     • Igreja Matriz do Bonfim
     • Magalhaes-stranden
     • Bainema-stranden
     • Ponta do Mutá
     • Castelhanos-udden
     • Praia de Barra Grande

     När du förebereder din resa till Itubera kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Valenca (VAL). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Itubera?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Itubera, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Itubera brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är oktober och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 314 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 725 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 390 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 319 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Itubera ligger på 1748 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma