Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Itajuípe hotell

Pousada Do Bosque Hämta priser
Pousada Do Bosque

Pousada Do Bosque

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Itajuípe ligger mindre än 25 km från Adonias Filho kulturcentrum och teater, Casa Verde-museet och Jequitiba shoppinggalleria. Marciano-stranden och Praia da Barra de Itaípe ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Pousada Pé na Areia 168 kr
  Pousada Pé na Areia

  Pousada Pé na Areia

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem vid stranden i Ilheus ligger mindre än 5 km från tirraras point, Praias do Norte och Praia da Barra de Itaípe. Marciano-stranden och Malhado strand ligger också mindre än en mil härifrån.

   OYO Pousada Bem Estar 493 kr
   OYO Pousada Bem Estar

   OYO Pousada Bem Estar

   Rua Bento Berilo, 69, Ilheus, BA
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Centro ligger nära Sao Jorge kyrka, Museo de Arte Sacra och Paranagua-palatset (stadshus). Jorge Amado kulturhus och Avenidas strand ligger också fem minuter härifrån.

    Pousada Paulett's 202 kr
    Pousada Paulett's

    Pousada Paulett's

    Av. Jose Luis da Fonseca 1169, Jardim Savoia, Ilheus, BA
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem nära stranden ligger mindre än 3 km från Praia da Barra de Itaípe, tirraras point och Praias do Norte. Marciano-stranden och Malhado strand ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Utforska Itajuípe


     I Itajuípe finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Itajuípe med omnejd:

     • Casa Verde-museet
     • Adonias Filho kulturcentrum och teater
     • Jequitiba shoppinggalleria
     • Den förtrollade lagunen

     När du planerar resan till Itajuípe kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Ilheus (IOS). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Itajuípe?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Itajuípe, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Itajuípe brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Itajuípe är 1111 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma