Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Itajuípe hotell

Pousada Do Bosque 277 kr
Pousada Do Bosque

Pousada Do Bosque

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Itajuípe ligger 19,2 km från Casa Verde-museet och 19,8 km från Adonias Filho kulturcentrum och teater. Jequitiba shoppinggalleria och Ilheus hamn ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Itabuna Palace Hotel 549 kr
  Itabuna Palace Hotel

  Itabuna Palace Hotel

  Avenida Cinquentenário, 1061, Itabuna, BA
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Itabuna ligger en kvarts promenad från Adonias Filho kulturcentrum och teater, Casa Verde-museet och Jequitiba shoppinggalleria. Malhado strand och Marciano-stranden ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Green 53 Boutique Hotel 686 kr
   Green 53 Boutique Hotel

   Green 53 Boutique Hotel

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centro ligger nära Sao Jorge kyrka, Museo de Arte Sacra och Jorge Amado kulturhus. Ilheus teater och Paranagua-palatset (stadshus) ligger också fem minuter härifrån.

    Pousada Pé na Areia 549 kr
    Pousada Pé na Areia

    Pousada Pé na Areia

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem vid stranden i Ilheus ligger 3,2 km från Praias do Norte och mindre än en mil från Marciano-stranden och Malhado strand. Avenidas strand och Praias do Sul ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Utforska Itajuípe


     I Itajuípe finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Itajuípe med omnejd:

     • Casa Verde-museet
     • Adonias Filho kulturcentrum och teater
     • Jequitiba shoppinggalleria
     • Den förtrollade lagunen

     När du planerar resan till Itajuípe kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Ilheus (IOS). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Itajuípe?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Itajuípe, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Itajuípe brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Itajuípe är 1111 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma