Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Itaguai hotell

Tulip Inn Itaguai 602 kr
Tulip Inn Itaguai

Tulip Inn Itaguai

Rodovia Rio Santos S/N KM 398, Itaguai, RJ
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Itaguai ligger 3,9 km från Itaguais galleria och 4,3 km från Itaguais kulturhus. Sao Joaoa Batista-kyrkan och Cidade das Criancas (vattenpark) ligger också mindre än en mil härifrån.

  Promenade Fusion Itaguaí 339 kr
  Promenade Fusion Itaguaí

  Promenade Fusion Itaguaí

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Itaguais galleria och Itaguais kulturhus. Sao Joaoa Batista-kyrkan ligger 2,7 km härifrån.

   Árvore da Vida Pousada 178 kr
   Árvore da Vida Pousada

   Árvore da Vida Pousada

   R. João Thompson, Itaguai, RJ
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Centro ligger 1,1 km från Itaguais galleria och 2,8 km från Sao Joaoa Batista-kyrkan. Sitio Jonosake och Praia da Ilha da Madeira ligger också mindre än 15 km härifrån.

    IT Grande Hotel Itaguaí 538 kr
    IT Grande Hotel Itaguaí

    IT Grande Hotel Itaguaí

    Rua Prefeito José Maria De Brito, 110, Itaguai, RJ
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centro ligger 0,8 km från Itaguais galleria och 2,5 km från Sao Joaoa Batista-kyrkan. Sitio Jonosake och Praia da Ilha da Madeira ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Itaguai


     Du funderar alltså på att åka till Itaguai? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra boendealternativ i Itaguai.


     Topphotell och andra boendealternativ i Itaguai


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Itaguai med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Itaguai, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Pousada Almlan
     • Promenade Fusion Itaguaí
     • IT Grande Hotel Itaguaí

     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Itaguai och i synnerhet poolen:

     • Promenade Fusion Itaguaí

     Gäster som bor på dessa hotell i Itaguai brukar gilla fitnesscentret:

     • IT Grande Hotel Itaguaí
     • Promenade Fusion Itaguaí
     • Tulip Inn Itaguai

     Utforska Itaguai


     I Itaguai finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Itaguai med omnejd:

     • Sitio Jonosake
     • Sao Joaoa Batista-kyrkan
     • Itaguais galleria
     • Itaguais kulturhus
     • Praia de Coroa Grande
     • Ilha da Madeira-stranden
     • Itacuruçá järnvägskulturcenter

     När du förebereder din resa till Itaguai kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rio de Janeiro (GIG-Galeao - Antonio Carlos Jobim Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Itaguai?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Itaguai, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Itaguai brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och januari, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 18 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Itaguai ligger på 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma