Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.

Ilha de Boipeba hotell

Pousada Rasgo Da Lua Hämta priser
Pousada Rasgo Da Lua

Pousada Rasgo Da Lua

Rua do Ribeirinho 62, Ilha de Boipeba, BA
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem nära stranden ligger tio minuters promenad från Divino Espirito Santo de Velha Boipeba kyrka och Velha Boipeba-stranden. Praia Boca da Barra och Praia do Tassimirim ligger också 2 km härifrån.

  Pousada Mangabeiras Hämta priser
  Pousada Mangabeiras

  Pousada Mangabeiras

  Rua da Praia S/N, Praia Boca da Barra, Ilha de Boipeba
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem nära stranden ligger en kvarts promenad från Praia Boca da Barra och Velha Boipeba-stranden. Divino Espirito Santo de Velha Boipeba kyrka och Cueira ligger också 5 km härifrån.

   Pousada Fasani Hämta priser
   Pousada Fasani

   Pousada Fasani

   R. Tiririca 1, Ilha de Boipeba, BA
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem nära stranden ligger tio minuters promenad från Divino Espirito Santo de Velha Boipeba kyrka och Velha Boipeba-stranden. Praia Boca da Barra och Cueira ligger också 2 km härifrån.

    Pousada Casa Mestiça Hämta priser
    Pousada Casa Mestiça

    Pousada Casa Mestiça

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem vid havet ligger tio minuters promenad från Divino Espirito Santo de Velha Boipeba kyrka, Velha Boipeba-stranden och Praia Boca da Barra. Praia do Tassimirim och Praia da Cueira ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Ilha de Boipeba


     Du funderar alltså på att resa till Ilha de Boipeba? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 16 hotell och andra boendealternativ i Ilha de Boipeba.


     Topphotell och andra boendealternativ i Ilha de Boipeba


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Ilha de Boipeba med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Ilha de Boipeba, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Pousada Manga Rosa
     • Pousada Mangabeiras
     • Pousada Sossego Boipeba

     Dessa hotell i Ilha de Boipeba får bra betyg av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Pousada Mangabeiras
     • Pousada Almaviva

     Utforska Ilha de Boipeba


     I Ilha de Boipeba finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ilha de Boipeba med omnejd:

     • Morere-stranden
     • Bainema-stranden
     • Praia da Cueira
     • Divino Espirito Santo de Velha Boipeba kyrka
     • Praia do Tassimirim
     • Velha Boipeba-stranden
     • Magalhaes-stranden

     När du planerar resan till Ilha de Boipeba kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Valenca (VAL). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Ilha de Boipeba?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Ilha de Boipeba, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Ilha de Boipeba brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är oktober och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 314 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 725 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 390 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 319 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ilha de Boipeba ligger på 1748 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma