Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Île du Levant hotell

La Coccinelle Hämta priser
La Coccinelle

La Coccinelle

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad vid havet ligger nära Plage du Rioufrède och Plage des Grottes.

  Hôtel de Paris Saint-Tropez 7 352 kr
  Hôtel de Paris Saint-Tropez

  Hôtel de Paris Saint-Tropez

  1 Traverse De La Gendarmerie, Saint-Tropez
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell ligger i ett shoppingområde i Saint-Tropez, endast fem minuters promenad från Musée de la Gendarmerie et du Cinéma de Saint Tropez, Saint Tropez hamn och Musée de l'Annonciade. Place des Lices och S:t Tropez citadell ligger dessutom en kvarts promenad härifrån.

   Hôtel La Garbine 2 461 kr
   Hôtel La Garbine

   Hôtel La Garbine

   Route de Tahiti, Ramatuelle, Var
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger mindre än 3 km från Pampelonne strand, Plage Neptune och Place des Lices. La Maison des Papillons och Musée de l'Annonciade ligger också 3 km härifrån.

    Hôtel Font Mourier 1 990 kr
    Hôtel Font Mourier

    Hôtel Font Mourier

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära stranden ligger 2,2 km från Grimauds hamn och 2,8 km från Plage Cogolin. Musée de l'Annonciade och Saint Tropez hamn ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Utforska Île du Levant


     I Île du Levant finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Île du Levant med omnejd:

     • Plage de la Palud
     • Port-Cros nationalpark
     • Plage de Pramousquier
     • Layet Beach
     • Fort de Brégançon
     • Domaine du Rayol
     • Le Rayol strand

     När du förebereder din resa till Île du Levant kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Toulon (TLN-Toulon - Hyeres). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Île du Levant?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Île du Levant, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Île du Levant brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och augusti, medan de torraste är mars och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Île du Levant ligger på 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma