Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Iga hotell

Iga Ueno City Hotel Hämta priser
Iga Ueno City Hotel

Iga Ueno City Hotel

2874 Uenouomachi, Iga, Mie
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Iga ligger tio minuters promenad från Danjiri Hall, Iga Ninja Museum och Ueno slott. Haiseiden Building och Ueno Park ligger också tio minuter härifrån.

  Route-Inn Grantia Wakuranoyado Igauenojyo mae Hämta priser
  Route-Inn Grantia Wakuranoyado Igauenojyo mae

  Route-Inn Grantia Wakuranoyado Igauenojyo mae

  1-131 Ueno-Marunouchi, Iga, Mie-ken
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Iga ligger tio minuters promenad från Sukodo Former School, Iga Ninja Museum och Ueno slott. Haiseiden Building och Ueno Park ligger också tio minuter härifrån.

   Hotel Route-Inn Igaueno-Iga Ichinomiya Inter- Hämta priser
   Hotel Route-Inn Igaueno-Iga Ichinomiya Inter-

   Hotel Route-Inn Igaueno-Iga Ichinomiya Inter-

   260-3 Hattori-cho, Iga, Mie-ken
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Iga ligger mindre än 3 km från Basho's Birthplace, Sukodo Former School och Danjiri Hall. Ueno Park och Iga Ninja Museum ligger också 3 km härifrån.

    HILL HOTEL SUNPIA IGA Hämta priser
    HILL HOTEL SUNPIA IGA

    HILL HOTEL SUNPIA IGA

    Saimyoji 2756-104, Iga, Mie
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta ryokan i Iga ligger mindre än 3 km från Shirasagi Park, Minomushian och Nenbutsuji Temple. Basho's Birthplace och Mieken Ueno Forest Park ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Iga


     Du tänker alltså resa till Iga? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 9 hotell och andra sorters boenden i Iga.


     Topphotell och andra boendealternativ i Iga


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Iga med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Iga och särskilt deras gratis frukost:

     • Hotel Route-Inn Igaueno

     Dessa hotell i Iga får bra betyg av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • HILL HOTEL SUNPIA IGA
     • Aoyama Garden Resort Rosa Blanca

     Utforska Iga


     I Iga finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Iga med omnejd:

     • Shirasagi Park
     • Mieken Ueno Forest Park
     • Aekuni Shrine
     • Nenbutsuji Temple
     • Basho's Birthplace
     • Minomushian
     • Kotokuji Temple

     När du planerar resan till Iga kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Iga?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Iga, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Iga brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 240 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Iga ligger på 1155 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma