Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Tsu hotell

Dormy Inn Tsu Natural Hot Spring 593 kr
Dormy Inn Tsu Natural Hot Spring

Dormy Inn Tsu Natural Hot Spring

374 Hadokoro-cho, Tsu, Mie-ken
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Sakaemachi ligger en kvarts promenad från Tsukairaku Park och Mie Prefectural Art Museum. Tsu Castle Ruins och Kotosuga Tanigawa's Former Residence ligger också 3 km härifrån. Tsu station ligger bara 2 minuter härifrån till fots.

  APOA HOTEL TSU Hämta priser
  APOA HOTEL TSU

  APOA HOTEL TSU

  3-232 Sakae-machi, Tsu, Mie
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Sakaemachi ligger en kvarts promenad från Tsukairaku Park och Mie Prefectural Art Museum. Tsu Castle Ruins och Kotosuga Tanigawa's Former Residence ligger också 3 km härifrån. Tsu station ligger bara 2 minuter härifrån till fots.

   Hotel The Grand Court Tsunishi Hämta priser
   Hotel The Grand Court Tsunishi

   Hotel The Grand Court Tsunishi

   345-4, Komei-cho, Tsu, Mie-ken
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Tsu ligger 15 minuters promenad från Tsukairaku Park och Mie Prefectural Art Museum. Tsu Castle Ruins och Kotosuga Tanigawa's Former Residence ligger också 3 km härifrån. Tsu station ligger på 7 minuters gångavstånd.

    Sanco Inn Tsu-Ekimae Hämta priser
    Sanco Inn Tsu-Ekimae

    Sanco Inn Tsu-Ekimae

    381 Hadokorocho, Tsu
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Tsu ligger 15 minuters promenad från Tsukairaku Park och Mie Prefectural Art Museum. Tsu Castle Ruins och Kotosuga Tanigawa's Former Residence ligger också 3 km härifrån. Tsu station ligger bara 2 minuter härifrån till fots.

     Karta

     Hitta hotell i Tsu


     Du tänker alltså resa till Tsu? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 15 hotell och andra boendealternativ i Tsu.


     Topphotell och andra boendealternativ i Tsu


     Det är lätt att hitta boende i Tsu med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Tsu, och bland annat deras gratis frukost:

     • Hinotanionsen Misugi Resort
     • Hotel Route-Inn Hisai Inter
     • Hotel Route-Inn Tsu Ekiminami

     Dessa hotell i Tsu rankas högt av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Hinotanionsen Misugi Resort
     • Hotel Azalea

     Resenärer som bor på detta hotell i Tsu brukar uppskatta gymmet:

     • Hinotanionsen Misugi Resort

     Utforska Tsu


     I Tsu finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tsu med omnejd:

     • Okannonji Temple
     • Louvre Museum of Sculpture
     • Sakakibara Onsen
     • Rinshoji Temple
     • River Park Mami
     • Hisazuchisugawara Shrine
     • Sekisui Museum

     När du planerar resan till Tsu kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Tsu?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Tsu, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Tsu brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Tsu är 39 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma