Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Hondainville hotell

Camping Du Chateau Vert Hämta priser
Camping Du Chateau Vert

Camping Du Chateau Vert

Rue de Beauvais, 221, Hondainville
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna camping nära flygplatsen ligger 1,6 km från Hez-Froidmonts nationalskog och mindre än tre mil från S:t Pierre-katedralen och Plaza Bowling. Plan d'Eau du Canada och Château de Chantilly ligger mindre än fyra mil härifrån.

  Mercure Chantilly Resort & Conventions Hämta priser
  Mercure Chantilly Resort & Conventions

  Mercure Chantilly Resort & Conventions

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med romantisk prägel ligger nära strandpromenaden, 1,4 km från Chantilly Golfklubb och mindre än 5 km från Apremont Golfklubb och Château de Chantilly. Mindre än 15 km härifrån hittar du Forêt de Chantilly och Castle Pontarme.

   Premiere Classe Creil - Villers Saint Paul 397 kr
   Premiere Classe Creil - Villers Saint Paul

   Premiere Classe Creil - Villers Saint Paul

   5 rue du Marais, Villers-Saint-Paul, Oise departement
     
    1.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med golfbana i Villers-Saint-Paul ligger 4,3 km från Oise-Pays de France Regional Natural Park och mindre än en mil från Plaza Bowling och Apremont Golfklubb. Château de Chantilly och Potager des Princes ligger också mindre än 15 km härifrån. Villers-St-Paul station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Les Près Roseaux Creil station promenerar du på 19 minuter.

    Tiara Chateau Hotel Mont Royal Hämta priser
    Tiara Chateau Hotel Mont Royal

    Tiara Chateau Hotel Mont Royal

      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell på landet i La Chapelle-en-Serval ligger mindre än 5 km från Oise-Pays de France Regional Natural Park, Forêt de Chantilly och Castle Pontarme. Château de Chantilly och Morfontaine Golfklubb ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Utforska Hondainville


     I Hondainville finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Hondainville med omnejd:

     • Henri Heillous museum
     • Hotel de Ville of Clermont
     • Kyrkan Saint Samson
     • Parc du Chatellier
     • Musee de la Nacre et de la Tabletterie
     • Galerie nationale de la Tapisserie
     • Elispace

     När du planerar resan till Hondainville kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Hondainville?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Hondainville, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Hondainville brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och juni, medan de torraste är december och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Hondainville ligger på 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma