Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Higashiomi hotell

Hotel Route-Inn Higashiomi Yokaichi Ekimae 1 127 kr
Hotel Route-Inn Higashiomi Yokaichi Ekimae

Hotel Route-Inn Higashiomi Yokaichi Ekimae

1-11 Yokaichi Honmachi, Higashiomi, Shiga
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Higashiomi ligger 2 km från Kawarayaji Temple och mindre än en mil från Higashiomi Omi Merchants Museum och Ganjoji Temple. Biwako Quasi-National Park och Hibari Park ligger också mindre än en mil härifrån.

  Comfort Inn Yokaichi Hämta priser
  Comfort Inn Yokaichi

  Comfort Inn Yokaichi

  495 Nakoojicho, Higashiomi, Shiga-ken
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Higashiomi ligger 4,9 km från Hibari Park och mindre än en mil från Kawarayaji Temple och Noguchi Kenzo Memorial House. Hyakusaiji Temple och Suzuka Quasi-National Park ligger också mindre än en mil härifrån.

   Az Inn Higashiomi Notogawa Ekimae Hämta priser
   Az Inn Higashiomi Notogawa Ekimae

   Az Inn Higashiomi Notogawa Ekimae

   20 Hayashi-cho, Higashiomi, Shiga
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Higashiomi ligger 0,7 km från Biwako Quasi-National Park och mindre än 5 km från Ishibaji Temple och Nobunagano Yakatac Museum. Shiga Prefectural Museum of Archaeology ligger 4,8 km härifrån.

    Business Green Hotel Youkaichi Hämta priser
    Business Green Hotel Youkaichi

    Business Green Hotel Youkaichi

    290-1 Nonomiya-cho, Higashiomi, Shiga-ken
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Higashiomi ligger 2,8 km från Kawarayaji Temple och mindre än en mil från Ganjoji Temple och Hibari Park. Oiso Shrine och Higashiomi Omi Merchants Museum ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Higashiomi


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Higashiomi med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Higashiomi, och framför allt deras gratis frukost:

     • Az Inn Higashiomi Notogawa Ekimae
     • Hotel Route-Inn Higashiomi Yokaichi Ekimae
     • Comfort Inn Yokaichi

     Utforska Higashiomi


     I Higashiomi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Higashiomi med omnejd:

     • Hyakusaiji Temple
     • Eigenji Temple
     • Hibari Park
     • Noguchi Kenzo Memorial House
     • Kawarayaji Temple
     • Bonshakuji Temple
     • Higashiomi Omi Merchants Museum

     När du planerar resan till Higashiomi kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Higashiomi?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Higashiomi, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Higashiomi brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 240 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Higashiomi ligger på 1155 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma