Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Frade hotell

Eco Resort Serra Imperial 496 kr
Eco Resort Serra Imperial

Eco Resort Serra Imperial

Rua Francisco Eller, 387, Nova Friburgo, RJ
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Nova Friburgo ligger 4,1 km från São José-fallet och mindre än en mil från Indiana Jones vattenfall och Lumiar Aventura. Pedra Aguda ligger 11,6 km härifrån.

  Alta Colina Chalés 351 kr
  Alta Colina Chalés

  Alta Colina Chalés

  Rua Francisco Eller, 1240, São Pedro da Serra, Nova Friburgo, RJ
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i São Pedro da Serra ligger 3,3 km från São José-fallet och mindre än en mil från Lumiar Aventura och Indiana Jones vattenfall. Pedra Aguda ligger 12,3 km härifrån.

   Hostel Estrela de Sirius Hämta priser
   Hostel Estrela de Sirius

   Hostel Estrela de Sirius

   Estr. dos Peões, Rua Sem nome 3, Nova Friburgo, RJ
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Lumiar ligger 1,2 km från Lumiar Aventura och mindre än 15 km från São José-fallet och Indiana Jones vattenfall. Pedra Aguda ligger 16,5 km härifrån.

    Pousada dos Anjos Hämta priser
    Pousada dos Anjos

    Pousada dos Anjos

    Estr. Constância Heringer, S/N - Km 4, São Pedro da Serra, Nova Friburgo, RJ
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i São Pedro da Serra ligger mindre än fyra mil från Nova Friburgos linbana, Estádio Eduardo Guinle och Escola SESI. Pedra da Catarina och Caledôniatoppen ligger mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Frade

     Om du bestämt att Frade är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Frade på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Frade

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Frade, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Frade. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Frade

     Väl framme i Frade väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Frade. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Frade att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma