Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj

Eleele hotell

Kauai Beach Resort 1 730 kr
Kauai Beach Resort

Kauai Beach Resort

4331 Kauai Beach Dr, Lihue, HI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Hanamaulu, 4,5 kilometer från Lydgate Beach Park , och mindre än en mil från Lae Nani Beach och Kauai Museum. Kauai Lagoons, golfklubb och Kilohana Plantation ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Grand Hyatt Kauai Resort and Spa Hämta priser
  Grand Hyatt Kauai Resort and Spa

  Grand Hyatt Kauai Resort and Spa

  1571 Poipu Road, Koloa, HI
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort på stranden i Poipu ligger mindre än 2 km från Poipu Bay, golfbana och Poipu Beach. Shipwreck Beach och Makawehi Lithified Cliffs ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Kauai Shores Hotel Hämta priser
   Kauai Shores Hotel

   Kauai Shores Hotel

   420 Papaloa Rd, Kapaa, HI
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Kapaa ligger nära Coconut Marketplace och Lae Nani Beach. Wailua Beach Park och Waipouli Beach ligger också 2 km härifrån.

    Hilton Garden Inn Kauai Wailua Bay 1 645 kr
    Hilton Garden Inn Kauai Wailua Bay

    Hilton Garden Inn Kauai Wailua Bay

    3-5920 Kuhio Hwy, Lihue, HI
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger bredvid en golfbana i Lihue, tio minuters promenad från Wailua Beach Park och Smith's Tropical Paradise. Lydgate Beach Park och Lae Nani Beach ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Utforska Eleele


     I Eleele finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Eleele med omnejd:

     • Kauai Soto Zen Temple Zenshuji
     • Salt Ponds Beach
     • Glass Beach
     • Waimea Canyon
     • Poipu Beach
     • Polihale State Park
     • Swinging Bridge

     När du förebereder din resa till Eleele kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Lihue, HI (LIH). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Eleele?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Eleele, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Eleele brukar vara september och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 175 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 46 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 39 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 227 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Eleele ligger på 487 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma