Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Eleele hotell

Kauai Shores Hotel 1 740 kr
Kauai Shores Hotel

Kauai Shores Hotel

420 Papaloa Rd, Kapaa, HI
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på stranden i Kapaa ligger 0,4 km från Lae Nani Beach och 2,2 km från Lydgate Beach Park . Wailua Beach Park och Waipouli Beach ligger också 2 km härifrån.

  Kauai Beach Resort 2 506 kr
  Kauai Beach Resort

  Kauai Beach Resort

  4331 Kauai Beach Dr, Lihue, HI
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Hanamaulu, endast 0,6 km från Kitchens Beach och 4,5 km från Lydgate Beach Park . Nukolii Beach Park och Wailua Golf Course ligger också 3 km härifrån.

   Hilton Garden Inn Kauai Wailua Bay 1 964 kr
   Hilton Garden Inn Kauai Wailua Bay

   Hilton Garden Inn Kauai Wailua Bay

   3-5920 Kuhio Hwy, Lihue, HI
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger bredvid en golfbana i Lihue, tio minuters promenad från Wailua Beach Park och Lydgate Beach Park . Lae Nani Beach och Smith's Tropical Paradise ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Kauai Inn 2 048 kr
    Kauai Inn

    Kauai Inn

    2430 Hulemalu Road, Lihue, HI
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort i Nawiliwili ligger nära Niumalu Beach Park och Nawiliwili Bay. Nawiliwili Harbor och Kalapaki Beach ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Utforska Eleele


     I Eleele finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Eleele med omnejd:

     • Kauai Soto Zen Temple Zenshuji
     • Salt Ponds Beach
     • Glass Beach
     • Waimea Canyon
     • Poipu Beach
     • Polihale State Park
     • Swinging Bridge

     När du förebereder din resa till Eleele kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Lihue, HI (LIH). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Eleele?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Eleele, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Eleele brukar vara september och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 175 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 46 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 39 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 227 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Eleele ligger på 487 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Eleele av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma