Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Dendes kust hotell

Village Paraíso Tropical 915 kr
Village Paraíso Tropical

Village Paraíso Tropical

Terceira Praia, Morro de Sao Paulo, BA
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på stranden i Morro de Sao Paulo ligger tio minuters promenad från Den tredje stranden och Den andra stranden. Den första stranden och Den fjärde stranden ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Hotel Morro da Saudade 412 kr
  Hotel Morro da Saudade

  Hotel Morro da Saudade

  Rua do Receptivo, 236, Second Beach, Morro de Sao Paulo
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell nära stranden ligger fem minuters promenad från Den första stranden och Den andra stranden. Aureliano Lima-torget och Saudade-ön ligger också tio minuter härifrån.

   Hotel Pousada Natureza 963 kr
   Hotel Pousada Natureza

   Hotel Pousada Natureza

   Praça Da Amendoeira, Morro de Sao Paulo, BA
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem vid havet ligger tio minuters promenad från Morro de Sao Paulo-piren och Den andra stranden. Aureliano Lima-torget och Morros fyr ligger också fem minuter härifrån.

    Pousada Ilha da Saudade 603 kr
    Pousada Ilha da Saudade

    Pousada Ilha da Saudade

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem på stranden i Morro de Sao Paulo ligger fem minuters promenad från Den första stranden och Den andra stranden. Den tredje stranden och Morro de Sao Paulo-piren ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Dendes kust

     Om du bestämt att Dendes kust är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Dendes kust på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Dendes kust

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Dendes kust, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Dendes kust. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Dendes kust

     Väl framme i Dendes kust väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Dendes kust. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Dendes kust att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma