Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Collio hotell

Albergo Ristorante Pineta Hämta priser
Albergo Ristorante Pineta

Albergo Ristorante Pineta

Via Maniva 253/A, Collio, BS
   
  1.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Collio ligger mindre än 25 km från Miniera di Pezzaze, Passo del Termine och Goletto di Gaver. Lago d'Idro och Rocca d'Anfo ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Albergo Ristorante Dosso Alto Hämta priser
  Albergo Ristorante Dosso Alto

  Albergo Ristorante Dosso Alto

  Via Maniva, 254, loc. Passo Maniva, Collio, BS
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i Collio ligger 24,6 km från Lago d'Idro och mindre än fem mil från Ledrosjön och Chiesedalen. Ledrodalen och Rendena dalen ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Cristal Resort & Spa Hämta priser
   Cristal Resort & Spa

   Cristal Resort & Spa

   Via nicolò Tartaglia, 2, Collio, Provincia di Brescia
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Collio ligger 16,2 km från Miniera di Pezzaze och mindre än fyra mil från Rocca d'Anfo och Chiesedalen. Fucines park och Goletto di Gaver ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Hotel Locanda Bonardi 884 kr
    Hotel Locanda Bonardi

    Hotel Locanda Bonardi

    Via Maniva 256, Collio, BS
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell erbjuder ski-in/ski-out och ligger i bergen i Collio, 23,3 km från Lago d'Idro och mindre än fem mil från Ledrosjön och Chiesedalen. Ledrodalen och Stadio Mario Rigamonti ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Collio


     Du funderar alltså på att åka till Collio? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Collio.


     Topphotell och andra boendealternativ i Collio


     Du kan enkelt hitta boende i Collio med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om följande hotell i Collio, och framför allt deras gratis frukost:

     • Hotel Locanda Bonardi
     • Albergo Ristorante Pineta
     • Albergo Ristorante Dosso Alto

     Gäster som bor på detta hotell i Collio brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Hotel Locanda Bonardi

     Utforska Collio


     I Collio finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Collio med omnejd:

     • Vittoriale degli Italiani
     • Miniera di Pezzaze
     • Montecampione skidområde
     • Rocca d'Anfo
     • Lago d'Idro
     • Comune di Vestone
     • Archeopark

     När du förebereder din resa till Collio kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Brescia (VBS-Gabriele D'Annuzio). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Collio?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Collio, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Collio brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Collio är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma