Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Caló de Sant Agustí hotell

Es Pas Formentera Agroturismo Hämta priser
Es Pas Formentera Agroturismo

Es Pas Formentera Agroturismo

Venda Ses Clotades, Can Joan Barber 4429, Formentera, Illes Balears
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna gård nära stranden ligger en kvarts promenad från Playa Tramontana och Playa Ses Platgetes. Es Cupina och Racó de sa Pujada ligger också 3 km härifrån.

  Ses Botges - Formentera Break Hämta priser
  Ses Botges - Formentera Break

  Ses Botges - Formentera Break

  Afueras de ES Caló, Formentera
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet nära stranden ligger en kvarts promenad från Playa Ses Platgetes och Playa Tramontana. Racó de sa Pujada och Es Cupina ligger också 2 km härifrån.

   Pinos Playa Suites Hämta priser
   Pinos Playa Suites

   Pinos Playa Suites

   Camino de los Arenales Km 11, Formentera, Formentera
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet nära stranden ligger mindre än 2 km från Es Cupina, Playa Ses Platgetes och Playa Tramontana. Racó de sa Pujada och Caló des Mort ligger också 5 km härifrån.

    HOMEnFUN Formentera Es Caló Hämta priser
    HOMEnFUN Formentera Es Caló

    HOMEnFUN Formentera Es Caló

    Carrer de Francesc Aragó, 37, Formentera, Illes Balears
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet nära stranden ligger nära Playa Ses Platgetes och Playa Tramontana. Racó de sa Pujada och Es Cupina ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Caló de Sant Agustí


     Du tänker alltså åka till Caló de Sant Agustí? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra boendealternativ i Caló de Sant Agustí.


     Topphotell och andra boendealternativ i Caló de Sant Agustí


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Caló de Sant Agustí med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Caló de Sant Agustí och bland annat poolen:

     • Hotel Entrepinos Adults Only

     Utforska Caló de Sant Agustí


     I Caló de Sant Agustí finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Caló de Sant Agustí med omnejd:

     • Playa Ses Platgetes
     • Playa Las Salinas
     • Racó de sa Pujada
     • Caló des Mort
     • Es Ram
     • Mercado Artesanal de La Mola
     • Es Valencians

     När du förebereder din resa till Caló de Sant Agustí kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Ibiza (IBZ). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Caló de Sant Agustí?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Caló de Sant Agustí, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Caló de Sant Agustí brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och oktober, medan de torraste är februari och mars.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Caló de Sant Agustí ligger på 17 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma