Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Cala Pada hotell

Apartamentos Los Arcos Hämta priser
Apartamentos Los Arcos

Apartamentos Los Arcos

Avinguda de Cala Pada 45, Santa Eulalia del Rio, Islas Baleares
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell nära stranden ligger tio minuters promenad från Playa Cala Pada och Playa de S'Argamassa. Cala Martina och Es Niu Blau ligger också 2 km härifrån.

  TUI MAGIC LIFE Cala Pada - All-Inclusive Hämta priser
  TUI MAGIC LIFE Cala Pada - All-Inclusive

  TUI MAGIC LIFE Cala Pada - All-Inclusive

  Carrer de Cèsar Puget Riquer, Km, Santa Eulalia del Rio, Ibiza
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende med all-inclusive i Santa Eulalia del Rio ligger en kvarts promenad från Playa Cala Pada och Es Niu Blau. Playa de S'Argamassa och Cala Martina ligger också 2 km härifrån.

   Suite Hotel S'Argamassa Palace Hämta priser
   Suite Hotel S'Argamassa Palace

   Suite Hotel S'Argamassa Palace

   Avinguda de S'Argamassa, 82, Santa Eulalia del Rio, Ibiza
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell ligger nära stranden, mindre än två mil från Playa de Talamanca, La Marina och Ibizas hamn. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Hospital Can Misses och Benirrass strand.

    Hard Rock Hotel Ibiza Hämta priser
    Hard Rock Hotel Ibiza

    Hard Rock Hotel Ibiza

    Carretera Playa d en Bossa, Sant Jordi de ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till kongresscentret i Sant Josep de sa Talaia, mindre än 2 km från Aguamar äventyrsbad och Playa d'en Bossa . Ibizas hamn och Dalt Vila ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Cala Pada

     Om du bestämt att Cala Pada är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Cala Pada på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Cala Pada

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Cala Pada, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Cala Pada. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Cala Pada

     Väl framme i Cala Pada väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Cala Pada. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Cala Pada att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma