Reserestriktioner kan gälla för Massachusetts, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Boston - 1901 att välja från

Hotell från 800 kr

Kolla hotellpriser i Boston

Boston hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Boston
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Boston

Topperbjudanden på lyxhotell i Boston

Gemytliga Boston

Boston ligger norr om New York på USA:s östkust. Boston har gemytliga trädkantade gator att promenera på och parker och god mat. Boston är ett mycket uppskattat resmål bland USA-resenärer. Söker du ett hotell i Boston? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Boston. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Boston. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i många andra städer i USA som nöjesstaden Chicago och alternativa San Fransisco.

Hotell Boston – nära New York

Stadsvandringen ”The Freedom Trail” tar dig till viktiga platser i Bostons innerstad. Boston har en nyckelroll i USA:s historia. Vem har inte hört talas om ”Boston Tea Party” som var en utlösande faktor till den amerikanska revolutionen? Är du på semester i New York är det också rekommenderat att boka hotell i Boston. Efter några timmars bussresa från China Town i New York befinner du dig i Boston! Boston har många gamla detaljrika byggnader som ger en speciell karaktär åt staden. Man kan promenera runt, ta taxi till ett förmånligt pris eller utnyttja den väl utvecklade kollektivtrafiken. Det finns prisvärda restauranger med fisk och skaldjur i Boston – närheten till havet gör sig påmind på tallriken! Mattraditionerna i New England med goda musselrätter till exempel.

Nyckelroll i USA:s historia

I Boston finns många intressanta museer: förstås ”Boston Tea Party Ships and Museum” där du kan fördjupa dig i viktiga händelser i USA:s historia. Andra sevärda museer är Museum of Fine Arts och JFK Library and Museum. I Boston ligger även kända Oxfords universitet som MIT och Harvard. Universiteten erbjuder guidade turer för besökare. Är du shoppingsugen finns Newbury Street att strosa längs, och återhämtning sker i parken Boston Public Garden, en Bostons ”Central Park”, fast mindre. Boston har cirka 650 000 invånare och du märker att stadspulsen är lugnare än i världsstaden New York. När du bokar hotell i Boston kan du njuta av semestern och dessutom få en god överblick över Bostons olika stadsdelar.