Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Bethlehem hotell

Bethlehem Motor Inn Hämta priser
Bethlehem Motor Inn

Bethlehem Motor Inn

176 Moffat Road, Tauranga
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Tauranga ligger mindre än 5 km från Waimarino Adventure Park, Fernland Spa och Tenpin Tauranga. Tauranga South Bowling Club och Memorial Park ligger också mindre än en mil härifrån.

  House in Bethlehem Hämta priser
  House in Bethlehem

  House in Bethlehem

  2 Portchester Cose, Bethlehem, Tauranga, Bay of Plenty
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad i Tauranga ligger 0,4 km från Fernland Spa och mindre än 5 km från Waimarino Adventure Park och Tenpin Tauranga. Tauranga South Bowling Club och Memorial Park ligger också 5 km härifrån.

   Trinity Wharf Tauranga 1 255 kr
   Trinity Wharf Tauranga

   Trinity Wharf Tauranga

   51 Dive Crescent, Tauranga
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i centrala Tauranga ligger tio minuters promenad från Robbins Park och The Elms Mission House. Tauranga Art Gallery och Waipu Bay ligger också 2 km härifrån.

    Oceanside Resort & Twin Towers 1 048 kr
    Oceanside Resort & Twin Towers

    Oceanside Resort & Twin Towers

    1 Maunganui Road, Mount Maunganui
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell på stranden i Mount Maunganui ligger mindre än 3 km från Mount Hot Pools och Blake Park (idrottsarena). ASB Baypark ligger 7,7 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Bethlehem

     Om du bestämt att Bethlehem är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Bethlehem på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Bethlehem

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Bethlehem, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Bethlehem. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Bethlehem

     Väl framme i Bethlehem väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Bethlehem. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Bethlehem att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma