Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
10 juli - 12 juli

Belmiro Braga hotell

Ecoresort Chales San Thomaz Hämta priser
Ecoresort Chales San Thomaz

Ecoresort Chales San Thomaz

Estrada Belmiro Braga, s/n Km. 01, Porto das Flores, Belmiro Braga, MG
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i bergen i Belmiro Braga ligger 0,1 km från Vale do Paraíba och mindre än tre mil från Museu Capitão Pitaluga och Fazenda Santo Antônio do Paiol. Parque Natural Municipal Acude de Concordia och Museu Rodoviário de Paraibuna ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Premier Parc Hotel 350 kr
  Premier Parc Hotel

  Premier Parc Hotel

  Av. Deusdedith Salgado, 1805, Teixeiras, Juiz de Fora, MG
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Teixeiras ligger 0,1 km från Lajinhaparken och mindre än 5 km från Museu Granbery och Academia de Teatro. Museu de História Natural da Academia och Parque Halfeld ligger också 5 km härifrån.

   Nobile Express Juiz de Fora 285 kr
   Nobile Express Juiz de Fora

   Nobile Express Juiz de Fora

   Av. Presidente Itamar Franco, 570, Juiz de Fora
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centro ligger tio minuters promenad från Museu do Crédito Real, Cine-Theatro Central och Calcadao da Rua Halfeld. Museu Granbery och Museu Nacional Ferroviário ligger också tio minuter härifrån.

    Joalpa Hotel Juiz de Fora 209 kr
    Joalpa Hotel Juiz de Fora

    Joalpa Hotel Juiz de Fora

    Rua Afonso Pinto da Motta, 29, Centro, Juiz de Fora, MG
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centro ligger tio minuters promenad från Museu de Arte Moderna Murilo Mendes, Parque Halfeld och Museu do Crédito Real. Calcadao da Rua Halfeld och Cine-Theatro Central ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Belmiro Braga


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Belmiro Braga med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta hotell i Belmiro Braga och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Eco Resort Chalés San Thomaz

     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Belmiro Braga och i synnerhet poolen:

     • Eco Resort Chalés San Thomaz

     Resenärer som bor på detta hotell i Belmiro Braga brukar tycka om fitnesscentret:

     • Eco Resort Chalés San Thomaz

     Utforska Belmiro Braga


     I Belmiro Braga finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Belmiro Braga med omnejd:

     • Museu Rodoviário de Paraibuna
     • Lajinhaparken
     • Imperador Hill utsiktsplats
     • Academia de Teatro
     • Museu Granbery
     • Museu de História Natural da Academia
     • Parque Halfeld

     När du förebereder din resa till Belmiro Braga kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (JDF-Francisco Alvares de Assis). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Belmiro Braga?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Belmiro Braga, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Belmiro Braga brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Belmiro Braga ligger på 1439 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma