Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Barcelonnette hotell

Hotel Azteca 732 kr
Hotel Azteca

Hotel Azteca

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i bergen i Barcelonnette ligger mindre än 3 km från Musée de la Vallée, Djungeläventyrspark och Bois-Chenu golfbana. Pra-Loup ligger 4,7 km härifrån.

  House With 3 Bedrooms in Barcelonnette, With Wifi - 6 km From the Slopes Hämta priser
  House With 3 Bedrooms in Barcelonnette, With Wifi - 6 km From the Slopes

  House With 3 Bedrooms in Barcelonnette, With Wifi - 6 km From the Slopes

  21 Rue Jules Beraud, Barcelonnette, Provence - Alpes - Côte d'Azur
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad med golfbana i Barcelonnette ligger 0,4 km från Musée de la Vallée och 4,4 km från Pra-Loup. Bois-Chenu golfbana och Djungeläventyrspark ligger också 3 km härifrån.

   Barcelo Appart'Hôtel Hämta priser
   Barcelo Appart'Hôtel

   Barcelo Appart'Hôtel

   Place Paul Reynaud, Barcelonnette
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Barcelonnette ligger 0,2 km från Musée de la Vallée och 4,7 km från Pra-Loup. Djungeläventyrspark och Bois-Chenu golfbana ligger också 3 km härifrån.

    Hôtel La Grande Epervière Hämta priser
    Hôtel La Grande Epervière

    Hôtel La Grande Epervière

    18 Avenue Des Trois Frères Arnaud, Barcelonnette
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Barcelonnette ligger 0,9 km från Musée de la Vallée och 4,5 km från Pra-Loup. Djungeläventyrspark och Bois-Chenu golfbana ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Barcelonnette


     Du funderar alltså på att resa till Barcelonnette? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 24 hotell och andra sorters boenden i Barcelonnette.


     Topphotell och andra boendealternativ i Barcelonnette


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Barcelonnette med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Barcelonnette och i synnerhet poolen:

     • 4 hus med Pool, 6 Till 10 Personer, Cyklister, Vandrare, Familjer

     Utforska Barcelonnette


     I Barcelonnette finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Barcelonnette med omnejd:

     • Musée de la Vallée
     • Bois-Chenu golfbana
     • El Zocalo-teatern
     • Djungeläventyrspark
     • Le Sauze
     • Pra-Loup
     • Tête de la Sestrière

     När passar det bäst att utforska Barcelonnette?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Barcelonnette, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Barcelonnette brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och -4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Barcelonnette ligger på 27 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma