Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Ancelle hotell

Hotel Les Autanes Hämta priser
Hotel Les Autanes

Hotel Les Autanes

Le Village, Ancelle, Hautes Alpes
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i bergen ligger 0,8 km från Fil-Neige och mindre än 5 km från Sapet och Varney. Goulet och Saint-Philippe ligger också 5 km härifrån.

  Club Vacances Bleues Les Horizons du Lac (anciennement Serre-du-Villard) 1 328 kr
  Club Vacances Bleues Les Horizons du Lac (anciennement Serre-du-Villard)

  Club Vacances Bleues Les Horizons du Lac (anciennement Serre-du-Villard)

  Serre du Villard, Chorges, Hautes Alpes
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Chorges ligger i bergen, 4,7 km från Plage des Tremouilles och mindre än en mil från Serre-Ponçon Aventure och Plage Naturiste des Pintrons. La Carline och Waterworld ligger också mindre än 15 km härifrån.

   The Originals Access, Gapotel, Gap (Inter-Hotel) Hämta priser
   The Originals Access, Gapotel, Gap (Inter-Hotel)

   The Originals Access, Gapotel, Gap (Inter-Hotel)

   18 Avenue Emile Didier, Gap, Hautes Alpes
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Gap ligger 1,4 km från Cathédrale de Gap och mindre än 15 km från Gap Bayards golfklubb och Saint-Philippe. Jungle Laye och Paradrenalin (fallskärmscenter) ligger också mindre än 15 km härifrån. Gap station ligger på 6 minuters gångavstånd.

    Mon Hôtel à Gap Hämta priser
    Mon Hôtel à Gap

    Mon Hôtel à Gap

    4 Place Frédéric Euzières, Gap, Hautes Alpes
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Gap ligger 0,2 km från Cathédrale de Gap och mindre än 15 km från Gap Bayards golfklubb och Paradrenalin (fallskärmscenter). Alpina flygklubben och Jungle Laye ligger också mindre än 15 km härifrån. Gap station ligger på 14 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Ancelle


     De flesta vill besöka Ancelle, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

     • 4 hotell i Saint-Léger-les-Mélèzes

     Topphotell och andra boendealternativ i Ancelle


     Det går lätt att hitta boende i Ancelle med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Ancelle och bland annat poolen:

     • Hotel Les Autanes

     Utforska Ancelle


     I Ancelle finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ancelle med omnejd:

     • Parc national des Écrins
     • La Grand Ourse fritidscenter
     • Roll’Air Cable zipline
     • Orcieres 1850 skidresort
     • Loutesskis
     • Gap Bayards golfklubb
     • Jungle Laye

     När passar det bäst att utforska Ancelle?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Ancelle, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ancelle brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och oktober, medan de torraste är juli och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 228 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 249 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 279 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ancelle är 1003 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma