Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Ancelle hotell

Hotel Les Autanes Hämta priser
Hotel Les Autanes

Hotel Les Autanes

Le Village, Ancelle, Hautes Alpes
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i bergen ligger mindre än 2 km från Fil-Neige och Parc national des Écrins. Sapet och Varney ligger också 5 km härifrån.

  B&B Hôtel Gap 538 kr
  B&B Hôtel Gap

  B&B Hôtel Gap

  ZAC Micropolis Rue De Belle Aureille, Gap, Hautes Alpes
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Gap ligger 3,3 km från Cathédrale de Gap och mindre än en mil från Paradrenalin (fallskärmscenter) och Alpina flygklubben. Parc national des Écrins och Gap Bayards golfklubb ligger också mindre än två mil härifrån.

   Best Western Hotel Gap Hämta priser
   Best Western Hotel Gap

   Best Western Hotel Gap

   1 Rue Gallois de Fougères, Gap, Hautes Alpes
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med golfbana i centrala Gap ligger 1,8 km från Cathédrale de Gap och mindre än 15 km från Paradrenalin (fallskärmscenter) och Alpina flygklubben. Gap Bayards golfklubb och Jungle Laye ligger också mindre än 15 km härifrån.

    AVANTICI CITOTEL GAP 494 kr
    AVANTICI CITOTEL GAP

    AVANTICI CITOTEL GAP

    5 Chemin Des Matins Calmes, Gap, Hautes Alpes
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med miljövänlig profil i bergen ligger 2,6 km från Cathédrale de Gap och mindre än 15 km från Paradrenalin (fallskärmscenter) och Alpina flygklubben. Gap Bayards golfklubb och Saint-Philippe ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Ancelle


     De flesta vill besöka Ancelle, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

     • 4 hotell i Saint-Léger-les-Mélèzes

     Topphotell och andra boendealternativ i Ancelle


     Det går lätt att hitta boende i Ancelle med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Ancelle och bland annat poolen:

     • Hotel Les Autanes

     Utforska Ancelle


     I Ancelle finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ancelle med omnejd:

     • Parc national des Écrins
     • La Grand Ourse fritidscenter
     • Roll’Air Cable zipline
     • Orcieres 1850 skidresort
     • Loutesskis
     • Gap Bayards golfklubb
     • Jungle Laye

     När passar det bäst att utforska Ancelle?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Ancelle, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ancelle brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och oktober, medan de torraste är juli och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 228 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 249 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 279 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ancelle är 1003 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma