Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Amilcar hotell

Villa Didon 1 538 kr
Villa Didon

Villa Didon

Rue Mendes France, Byrsa, Carthage
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i ett historiskt område ligger 1,3 km från Palais Ennejma Ezzahra och 3,1 km från La Marsa Beach. Amerikanska kyrkogården i Nordafrika och Museum Dar el-Annabi ligger också 2 km härifrån.

  Maison Dedine - Adults Only Hämta priser
  Maison Dedine - Adults Only

  Maison Dedine - Adults Only

  3, Rue Kennedy, Carthage, Tunis
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat ligger i ett historiskt område, endast 0,5 km från Kartagomuseet och mindre än två mil från Carrefour livsmedelsbutik och Tunisiska nationalteatern. Zitounamoskén ligger 19,9 km härifrån.

   The Cliff House Hämta priser
   The Cliff House

   The Cliff House

   Rue de la falaise rouge, Carthage
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa vid havet ligger 1,1 km från Amerikanska kyrkogården i Nordafrika och 3,1 km från La Marsa Beach. Palais Ennejma Ezzahra och Museum Dar el-Annabi ligger också 2 km härifrån.

    Carthage Hill Hämta priser
    Carthage Hill

    Carthage Hill

    1, Rue El Isfizeri, Marsa les Pins, Carthage
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Carthage ligger 1,2 km från Amerikanska kyrkogården i Nordafrika och 2,9 km från La Marsa Beach. S:t Louis katedral och Kartagos acropolium ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Amilcar

     Om du bestämt att Amilcar är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Amilcar på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Amilcar

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Amilcar, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Amilcar. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Amilcar

     Väl framme i Amilcar väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Amilcar. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Amilcar att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma