Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Aisho-cho hotell

Family Lodge Hatagoya Hikone 795 kr
Family Lodge Hatagoya Hikone

Family Lodge Hatagoya Hikone

13 Nagano, Aisho-cho, Shiga
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Aisho-cho ligger 4,6 km från Higashiomi Omi Merchants Museum och mindre än en mil från Ishibaji Temple och Oiso Shrine. Hibari Park och Kongōrin-jis tempel ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hotel Boston Plaza Kusatsu 667 kr
  Hotel Boston Plaza Kusatsu

  Hotel Boston Plaza Kusatsu

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Kusatsu ligger mindre än en mil från Yabasekihan Island Park, Biwasjön och Aeon Mall Kusatsu. Lake Biwa Museum och Otsu City Science Museum ligger också mindre än en mil härifrån. Kusatsu station ligger på 6 minuters gångavstånd.

   Vessel Inn Shiga Moriyama Ekimae 756 kr
   Vessel Inn Shiga Moriyama Ekimae

   Vessel Inn Shiga Moriyama Ekimae

   Katsube 1-1-17, Moriyama, Shiga
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Moriyama ligger 1,4 km från Moriyama Firefly Museum och mindre än en mil från Biwasjön och Lake Biwa Museum. Mizunomori Water Botanical Garden och Kusatsujuku Honjin ligger också mindre än en mil härifrån.

    Yumotokan 3 058 kr
    Yumotokan

    Yumotokan

    2-30-7 Noka, Otsu, Shiga-ken
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta ryokan i ett historiskt område ligger en kvarts promenad från Ogoto Onsen och Biwasjön. Lake Biwa Bridge och Pieri Moriyama Mall ligger också mindre än en mil härifrån. Ogotoonsen station ligger på 17 minuters gångavstånd.

     Karta

     Utforska Aisho-cho


     I Aisho-cho finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Aisho-cho med omnejd:

     • Hibari Park
     • Higashiomi Omi Merchants Museum
     • Hyakusaiji Temple
     • Ishibaji Temple
     • Taga Shrine
     • Kawarayaji Temple
     • Kannonshoji Temple

     När passar det bäst att utforska Aisho-cho?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Aisho-cho, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Aisho-cho brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 240 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Aisho-cho ligger på 1155 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma