Resor till Hoi An

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Hoi An med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Hoi An

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Hoi An
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Hoi An

När du känner för att ta en välbehövlig paus och upptäcka nya äventyr, kan en resa till Hoi An vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet hittar du de bästa priserna på flyg och hotell till Hoi An.

Vill du ha mer fickpengar? Du har möjlighet att spara stort genom att välja att fixa både flyg och boende genom oss.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit så enkelt att ta en paus från vardagens tristess.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa med MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och återbetalar skillnaden. Kan det bli bättre?

Alla har vi våra egna unika resedrömmar. Oavsett om dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller spänningsfyllda äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hoi An

Boka en resa till Hoi An, en stad full av sevärdheter som väntar på att bli upptäckta.

Visste du att 33 000 människor bor i Quang Nam? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan är över.

Hoi An ligger 35 km från Tam Ky och 630 km från Hanoi, huvudstaden i landet.

Hoi Ans gamla stad, en världsberömd sevärdhet, är det som lockar många besökare till Hoi An. Du kommer säkert att ångra dig om du missar chansen att utforska den själv.

Om du åker på semester till Hoi An med livliga barn kan en tur till Tra Que grönsaksby utan tvekan passa perfekt.

Få saker är så avslappnande som en dag på stranden. Lägg ner solbrillorna och kör till Non Nuoc-stranden för lite badterapi.

Vad har du tänkt göra om solen inte vill komma fram? Ta en guidad tur runt de intressanta utställningarna på Cham-museet eller se dem i din egen takt.

Lär dig om hur människorna och händelserna nära Hoi An påverkade resten av landet och ibland också resten av världen i Folkloremuseet och Sa Huynh kulturmuseum. Om du vill fortsätta ditt djupdyk i det förflutna kan du ta dig vidare till Museet för historia och kultur och Hoi An Museum.

Vill du utforska ett par historiska klenoder? Ett besök till Tan Ky-huset (museum) och My Son-templet kan ge dig en fascinerande inblick i hur Hoi An såg ut för länge sedan. Den Hainan-kinesiska församlingens samlingshall och Den Fujian-kinesiska församlingens samlingshall är också värda ett besök.

När du utforskar staden kommer du förmodligen gå förbi Chua Cau. Denna uråldriga bro byggdes för länge sedan och kommer med största sannolikhet stå kvar i hundratals år.

Oavsett var din tro ligger kommer du säkerligen uppskatta den lugna atmosfären som omger Quan Cong-templet och Cam Pho-templet. Många besökare som är spirituellt nyfikna brukar även planera in ett besök till Chuc Thanh-pagodan och Phuoc Lam-pagodan.

Song Hoais torg är en mycket viktig del av Hoi An som definitivt är värd ett besök. Det brukar finnas en ganska stor folksamling där, vilket gör det till en trevlig plats för att luta sig tillbaka och insupa stadens härliga gemenskap.

Vill du köpa presenter till dig själv? Då bör du ta till dig Centrala marknaden eller Hoi An Cloth Market. Där finns det affärer i massor. Och glöm inte heller Ba Le-marknaden om du har pengar kvar.

Hotell i Hoi An

Det är ofta lätt att hitta ett bra boende i Hoi An och vi på MrJet har gjort det ännu lättare. Nu hittar du nämligen över 235 utmärkta boenden i vår reseguide.

Som tur är finns det rum för alla budgetar i Hoi An. Om du satsar på att spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka ett rum på antingen Tan Thanh Garden Homestay (An Bang Beach) eller VaiA Boutique Hotel HoiAn (489 Cua Dai Road). Annars kan du låta den professionella personalen på The Nam Hai eller Anantara Hoi An Resort behandla dig som kunglighet. Du är ju faktiskt på semester!

En höjdpunkt när du åker till Hoi An är Hoi Ans gamla stad. Om du längtar efter att bo inom promenadavstånd från denna ikoniska sevärdhet så är både Hotel Royal Hoi An - MGallery by Sofitel och Almanity Hoi An två av dina bästa valmöjligheter.